White Willow aspirina vegetala naturala din scoarta de salcie

85.50 lei

Reduceri!

White Willow aspirina vegetala naturala din scoarta de salcie

85.50 lei

White Willow, aspirina vegetala naturala din scoarta de salcie alba ce previne infarctul. Aspirina naturala de la Calivita
Produsul naturist White Willow se administreaza asemanator aspirinei dar fara a avea efectele secundare specifice aspirinei clasice precum: riscul sangerarilor interne, iritarea mucoasei stomacale. Substanta activa din White Willow (salcia alba) este salicina adica substanta din care s-a fabricat initial aspirina (acid salicilic). Din acest motiv White Wilow este o aspirina vegetala naturala.

SKU:  FL0071 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

White Willow sau salcia alba (Salix alba) este o specie de salcie care difera de salcia obisniuta in sensul ca nu atarna in jos ci creste mai degraba ca un copac.

Produsul naturist White Willow se administreaza asemanator aspirinei dar fara a avea efectele secundare specifice aspirinei clasice precum: riscul sangerarilor interne, iritarea mucoasei stomacale. Substanta activa din White Willow (salcia alba) este salicina adica substanta din care s-a fabricat initial aspirina (acid salicilic). Din acest motiv White Wilow este o aspirina vegetala naturala.

La fel ca si aspirina, administrarea de White Willow reduce febra, reduce durerea, previne migrenele, ajuta la preventia anumitor tipuri de cancer, reduce posibilitatea unui atac de cord, reduce inflamatia cauzata de rheumatism, dureri cauzate de artrita.

Printre alte beneficii se mai pot mentiona si posibilitatea de a reduce riscul de cancer la colon, rect, esofag, sau stomac.

Un flacon de White Willow (salcie alba) contine 100 de capsule. Se administreaza 1-3 capsule pe zi sau conform recomadarilor.

 

Medicii chinezi folosesc de mii de ani White Willow ca si calmant, insa in Occident aceste calitati au fost descoperite mult mai tarziu. In secolul I, grecul Dioscorides a fost primul european care a recunoscut efectele benefice ale salciei, iar un secol mai tarziu, medicul roman Galenus a studiat la randul sau proprietatile terapeutice ale acestei plante.

Stiinta moderna recunoaste, de asemenea, si proprietatile astringente ale salciei albe. Coaja de salcie alba contine din abundenta salicin, salicortin si alte glicozide, rasini, oxalati si enzime. A capatat denumirea de aspirina naturala, deoarece salicinul natural existent printre constituentii plantei se transforma in organism in acid salicilic care nu are aproape nici un efect secundar. Cand spunem ‘aproape’ ne referim la faptul ca se stie ca aspirina, luata in doze mari, irita mucoasele digestive (cauzeaza stari de voma, diaree, hemoragii, ulcere gastrice, reactii alergice), poate provoca, de asemenea, zgomote in urechi, surzire si chiar paralizie a cailor respiratorii (Lombardino, 1985).

Cercetarile au demonstrat ca substantele antiinflamatorii nesteroidiene, de tipul aspirinei, diminueaza activitatea unor prostaglandine (PG). Intrucat prostaglandinele au un rol cheie in functionarea normala a sistemului imunitar, salicilatul din coaja salciei albe actioneaza in mod selectiv. Pentru a ajunge in ficat in vederea transformarii sale in acid salicilic, acesta blocheaza secvential si doar intr-o foarte mica masura prostaglandinele din peretii stomacului si ai intestinului, efectele secundare asupra acestor organe fiind astfel minime. Traversand gradual stomacul si intestinul, salicilatul ajunge in cele din urma in ficat, unde va fi transformat in acid salicilic, stadiu de la care va incepe sa isi exercite toate efectele terapeutice benefice.

Administrarea de White Willow are aceleasi efecte benefice ca si aspirina clasica: reduce febra, reduce durerea, previne migrenele, ajuta la preventia anumitor tipuri de cancer, reduce posibilitatea unui atac de cord, reduce inflamatia cauzata de rheumatism, dureri cauzate de artrita. In schimb White Willow nu are efectele secundare cunoscute la aspirina clasica de sinteza.

Printre alte beneficii se mai pot mentiona si posibilitatea de a reduce riscul de cancer la colon, rect, esofag, sau stomac.

Salcia alba (Salix alba sau White willow) creste in locurile umede si racoroase, iar scoarta sa este folosita in medicina populara din timpuri stravechi. Reprezinta un cunoscut analgezic si antipiretic, fortifiant si detoxifiant al organismului. Extractul sau este, de asemenea, utilizat pentru combaterea hemoragiilor interne,gastritelor si enteritelor, durerilor reumatice, articulare si cistitelor. Amelioreaza si afectiunile ficatului, rinichilor si inimii. Consumarea ei se recomanda persoanelor de peste 50 de ani, deoarece poate preveni infarctul miocardic. Proprietatile sale vermifuge si antimalarice sunt, de asemenea, binecunoscute. Extern, se aplica ca si compresa pentru ameliorarea degeraturilor si tratarea hemoroizilor.

Administrare White Willow

Un flacon de White Willow – aspirina vegetala (salcie alba) contine 100 de capsule. Se administreaza 1-3 capsule pe zi sau conform recomadarilor.

Atentie:

– Nu va administrati White Willow (salcie alba) daca sunteti alergic la aspirina.

– Ca si in cazul aspirinei, se recomanda precautie daca folositi medicamente care subtiaza sangele.

– Consumul in exces de White Willow (20-25 caps/zi) cauzeaza probleme digestive.

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse