Reduceri!

Vital Woman stimulator al performanţei pentru femei

111.00 lei

Vital Woman pentru o viata sexuala mai placuta fara frigiditate. Vital Woman

Share:

Vital Woman

60 tablete

Stimulator al performanţei pentru femei

Cu ingredientele active exotice, de origine vegetală, Vital Woman este creat pentru stimularea proceselor fiziologice normale din corpul feminin. Ingredientele sale naturale au efecte asemănătoare cu cele ale hormonilor feminini şi astfel ajută la creşterea dorinţei sexuale, vitalizează şi oferă un conţinut bogat de vitamine şi minerale.

Recomandări:
• Femeilor care-şi doresc o activitate sexuală mai intensă, pentru o relaţie împlinită.
• Femeilor care vor să-şi încarce corpul cu energie şi să stimuleze fertilitatea.
• Femeilor care doresc să restabilească regularitatea ciclului menstrual şi să reducă durerile menstruale.
• Femeilor aflate la menopauză care doresc o suplimentare naturală a hormonilor feminini şi celor care vor să-şi regăsească libidoul.
• Femeilor care doresc să-şi îmbunătăţească starea generală, celor care se simt tensionate, în toane proaste sau cu moralul scăzut sau celor care urmează un tratament pentru depresie, ca adjuvant.

Ştiaţi că frunzele de damiana, rădăcina de unicorn şi rădăcina de maca sunt folosite în unele culturi ca afrodiziace naturale?

Vital Woman Ingrediente active/ tabletă:
• Frunze de Damiana 100 mg
• Rădăcină de Suma 100 mg
• Rădăcină de Maca 100 mg
• Extract de guarana (std. 22% cofeină) 100 mg
• Rădăcină de Sarsaparilla 50 mg
• Fructe de Saw Palmetto 50 mg
• Rădăcină de Unicorn 25 mg
• Fructe de Catuaba 25 mg

Mod de administrare: 1-2 tablete pe zi la masă.

Sursa de informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse