Vital Man o viata sexuala mai activa barbati

99.50 lei

Reduceri!

Vital Man o viata sexuala mai activa barbati

99.50 lei

Vital Man – o viata sexuala mai activa barbati, un afrodisiac natural. Vital man pentru mai multa barbatie. Cu diverse motivatii, din ce in ce mai multi barbati se plang de anumite probleme in viata lor sexuala, precum scaderea libidoului, a potentei si duratei erectiei, si ar fi fericiti daca ar sti ca exista o solutie care sa le imbunatateasca viata sexuala. Suplimentul Vital Man ar putea fi solutia la aceste probleme, avand si avatajul ca este 100% natural.

SKU:  CV0110 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Cu diverse motivatiii din ce in ce mai multi barbati se plang de anumite probleme in viata lor sexuala, precum scaderea libidoului, a potentei si duratei erectiei, si ar fi fericiti daca ar sti ca exista o solutie care sa le imbunatateasca viata sexuala. Suplimentul VitalMan ar putea fi solutia la aceste probleme, avand si avatajul ca este 100% natural.

Un flacon de Vital Man contine 60 de tablete, se administreaza 1-2 tablete zilnic, inainte de masa (dimineata si la pranz sau dimineata si seara)

Pentru remedierea problemelor cu implicatii la nivel fizic-sexual specifice barbatilor, inclusiv cele de potenta si libidou, se recomanda utilizarea anumitor plante ale caror efecte benefice se manifesta atat la nivel fizic dar si in relatie cu latura energetica, psihica si spirituala a existentei barbatului. Un astfel de produs este Vital Men de la Calivita. El actioneaza la nivelul ‘alimentatiei fizice’, dar intervine in corectarea dezechilibrelor dintre toate cele trei tipuri de alimentatie – fizica, energetica si spirituala – aflate intr-o stranda legatura.

Folosindu-se de toate cunostintele actuale in domeniu, Calivita a creat produsului Vital Man, care are in compozitie extracte naturale din plante ce induc confortul fizic si psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc viata sexuala a barbatului. Numeroasele substante active ale produsului Vital Man actioneaza la nivel celular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Daca o femeie nu este multumita de viata sexuala de alaturi de barbatul ei, poate sa ii ofere acestuia produsul Vital Man si are mari sanse sa aiba parte de surprize placute.

Componentele vegetale ale produsului Vital Man au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte benefice asupra organismului masculin, imbunatatind capacitatea de adaptare. Are de asemenea actiune revigoranta si antistres, imbunatatind starea generala. Acest component creste si performantele sportive si fizice ale barbatilor.

Liriozma (Liriosma Ovata) are in compozitie beta-sitosteron, care creste libidoul masculin. Activitatea organelor sexuale, a creierului si a inimii este, de asemenea, ameliorata de yohimbe (Pausinystalia Yohimba) cunoscuta pentru efectele sale de crestere a fortei si a nivelului energetic al organismului. Utilizarea sa castiga teren si in randul sportivilor de performanta.

Urzica (Urtica Dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic, considerente pentru care se recornanda a fi utilizata in cazul adenoamelor de prostata.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului, asupra activitatii sistemului nervos central, dar este utila si in prevenirea si combaterea impotentei.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigurand confort psihic. Este usor afrodisiac si diuretic. S-a dovedit util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si ‘cola braziliana’. Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Exista un produs asemanator cu Vital Men specific in rezolvarea problemelor femeilor legate de apetitul sexual, frigiditate, fertilitate etc. sub numele de Vital Women.

Administrare Vital Man

Un flacon de Vital Man contine 60 de tablete, se administreaza 1-2 tablete zilnic, inainte de masa (dimineata si la pranz sau dimineata si seara)

O tableta Vital Man contine:

– Ginseng siberian 100.00 mg

– Liriozoma 100.00 mg

– Damiana 50.00 mg

– Yohimbina 50.00 mg

– Urzica 50.00 mg

– Extract de Guarana 50.00 mg

– Boabe de Catuaba  100.00 mg

– Radacina de Sarsaparilla  25.00 mg

Vital Man imbunatateste viata sexuala si creste potenta. Vital Man scapa barbatul de starea de oboseala si ii stimuleaza interesul fata de femeia de langa el. Vital Man are rezultate buna in probleme de erectie, potenta si libidou.

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse