vital 0, multivitamine pentru grupa sanguină 0

110.50 lei

Reduceri!

vital 0, multivitamine pentru grupa sanguină 0

110.50 lei

Vital O – multivitamine pentru grupa saguina O si pentru consumatori de carne. Vital O recomandat pentru intarirea sistemului imunitar si menţinerea de zi cu zi a proceselor fiziologice sănătoase şi a vitalităţii. Vital O creşte rezistenţa organismului.

SKU:  CV0109 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

vital 0

90 tablete

Multivitamine pentru grupa sanguină 0

Persoanele cu grupa de sânge 0, care a apărut cel mai devreme în procesul nostru de evoluţie, s-au adaptat unei alimentaţii la baza căruia stă consumul de carne. În acest fel, îşi pot satisface cel mai uşor necesarul de fier al organismului, însă este posibil să trebuiască să suplimenteze anumite tipuri de vitamina B. Produsul nostru, numit Vital 0, conţine cantitatea potrivită de vitamine necesare şi extracte vegetale speciale, precum cele de yuca, turmeric şi hrean.

Pentru cine recomandăm vital 0?
• Persoanelor interesate de îngrijirea zilnică a sănătăţii proceselor fiziologice şi menţinerea vitalităţii.
• Persoanelor care doresc să-şi întărească sistemul imunitar.
• Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioade de gripe şi răceli.
• Persoanelor cu grupa de sânge 0, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
• Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.

Ştiaţi că? Ştiaţi că hreanul are efecte antibacteriale şi antivirale datorită glicozidelor pe care le conţine?

Mod de administrare vital 0: 3 x 1 tablete pe zi, după mese

Conţinut
100mg Calciu
60mg Vitamina C
50mg Magneziu
50mg Pătrunjel
30mg Yucca
20mg Potasiu
20mg Prune
20mg Afine negre
20mg Colină
20mg Inozitol
20mg L-cisteină
18mg Niacinamidă
15mg Rădăcină de hrean
10mg Betaină
10mg Rădăcină de lemn dulce
5mg PABA
5mg Acid pantotenic
5mg Complex hesperidinic
5mg Zinc
5mg Complex L-glutation
5mg Şofran de India (curcumă)
4mg Rutină
4mg Complex de bioflavonoide din lămâie
3mg Fier
2mg Vitamina B6
2mg Mangan
1.6mg Vitamina B2
1.4mg Vitamina B1
1.2mg Beta-caroten
1mg Siliciu
0.5mg Cupru
80mcg Molibden
80mcg Iod
50mcg Bor
50mcg Acid folic
40mcg Biotină
30mcg Nichel
20mcg Crom
15mcg Seleniu
10mcg Vanadiu
1mcg Vitamina B12

Alte Ingrediente:
Stabilizator – celuloză microcristalină; malat de potasiu; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agenţi de glazurare – hidroxipropilmetilceluloză, propilen-glicol, triacetin etc

Sursa informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse