VirAgo

155.00 lei

Reduceri!

VirAgo

155.00 lei

Virago creste imunitatea si te scapa de virusi, bacterii si paraziti. VirAgo este un supliment alimentar care stimuleaza sistemul imunitar si contine substante active ce protejeaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusurilor.

Produsul naturist VirAgo este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara pisicii (Una de Gato sau Cat`s claw), Echinacea (purpurea si angustifolia), Pau D`Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc cu rol important in stimularea si cresterea imunitatii.

SKU:  CV0117 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Produsul naturist VirAgo este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara pisicii (Una de Gato sau Cat`s claw), Echinacea (purpurea si angustifolia), Pau D`Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc cu rol important in stimularea si cresterea imunitatii.

VirAgo este un supliment alimentar care stimuleaza sistemul imunitar si contine substante active ce protejeaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusurilor.

Un flacon de VirAgo contine 90 de tablete, se administreaza 3 tablete zilnic, cate 1 tableta de VirAgo dimineata, la pranz si seara sau conform recomandarilor.

 

Sistemul imunitar este unul dintre cele mai importante sisteme din organism, cand functioneaza normal, ne poate apara de agresiunile externe – virusi, bacterii, paraziti, dar si de cele interne – celule distruse din organism care nu mai sunt recunoscute ca ‘proprii’ organismului.

Buzele tale sunt afectate uneori de herpes? Raciti sau luati gripa des? Va infectati usor cu diversi virusi, ciuperci si bacterii parazitare?

Daca raspunsul este DA la cel putin una din aceste intrebari inseamna ca sistemul tau imunitar este slabit si nu poate lupta eficient, cu virusii, ciupercile, bacteriile si agentii paraziti.

Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli si invazii patogene – microbiene, bacteriene si fungice. Unele componente din sange si din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul in cazul in care depisteaza in corp substante straine organismului sau celule bolnave (degenerate). In acel moment, daca sistemul imunitar functioneaza normal, organismul se poate autoapara distrugand eventualii intrusi. Eruptiile sunt semnele unor astfel de invazii, ele aparand ca urmare a unui dezechilibru intre actiunea invaziva a agentilor patogeni straini corpului si mecanismul specific organismului de combatere a lor, nu intotdeauna suficient de puternic.

Anumite tipuri de virusi, bacerii, fungi si paraziti ajung, de multe ori prin intermediul nervilor senzitivi, din mucoasa bucala in ganglionii nervosi, mai ales in ganglionii senzitivi, unde vietuiesc in mod latent si asteapta ca sanatatea sa ne fie alterata (de exemplu, in caz de febra, indigestie, traume psihice, stres, menopauza etc). Atunci se activeaza, se inmultesc si cauzeaza simptome specifice. Spre exemplu, in fiecare din noi se ascunde virusul herpetic, dar, la persoanele la care s-a activat o data, va aparea intotdeauna. Slabirea sistemului imunitar faciliteaza aparitia simptomelor, care se pot repeta iar si iar.

Compania CaliVita vine in intampinarea acestui gen de probleme cu produsul naturist VirAgo, un supliment natural ce contine minerale (Zinc, Seleniu, etc.), vitamine (B1, B2, etc.), aminoacizi (lizina) si extracte speciale din plante (frunze de maslin, radacina de echinaceea, gheara matei), care, prin combinatia sa unica, stimuleaza si intareste sistemul imunitar si prin substantele active, protejeaza eficient organismul uman impotriva agentilor patogeni precum virusul herpetic.

Plantele din compozitia VirAgo pe de o parte, contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar (sistemul de aparare al organismului nostru, care, daca functioneaza normal, neutralizeaza efectele agentilor patogeni), pe de alta parte, au proprietati antibacteriene si antivirale, contribuit la eliminarea acestora din organism.

Frunza de maslin

Are efect antimicrobian (omoara germenii). S-a constatat ca este eficienta in infectiile cauzate de virusuri, bacterii si ciuperci, in alergii, in sindromul oboselii cronice.

Pau d’ Arco

Proprietati: imunostimu-lator, antibacterian, anti-fungic, antiparazitar, anti-viral, antioxidant, amelioreaza durerile si reduce inflamatiile. Poate fi recomandat cu succes si in cazurile de candidoza si tumori.

Echinaceea

Este una dintre cele mai cunoscute plante cu actiune imunostimulatoare si antivirala. impiedica raspandirea herpesului si a virusului gripei, fortifica sistemul de aparare nespecific al organismului, impiedica raspandirea agentilor patogeni.

Gheara matei

Extractul din planta gheara matei este unul din cei mai eficienti fortifianti ai sistemului imunitar. in plus, are proprietati anti-inflamatoare si antivirale.

Lizina

Deoarece lizina se fixeaza in locul argininei (care este necesara pentru raspandirea virusului herpe-tic), impiedica raspandirea virusului si exercita o actiune antivirala specifica.

Zincul

Este indispensabil pentru functionarea sistemului imunitar.

Folosirea produsului VirAgo are ca efect intarirea sistemului imunitar si eliminarea din organism a agentilor patogeni precum, bacterii, fungi, virusi, paraziti, etc.

Un alt produs cu efecte deosebite in stimularea imunitatii este ImmunAid de la CaliVita.

Mode de administrare VirAgo

Un flacon de VirAgo contine 90 de tablete, se administreaza 3 tablete zilnic, cate 1 tableta de VirAgo dimineata, la pranz si seara sau conform recomandarilor.

Compozitie VirAgo

O tableta de VirAgo contine:

Extract din frunze de maslin (15% oleuropeina) ……………….. 80 mg

Extract din coaja de gheara matei (4% alcaloizi oxindolici) …. 60 mg

Coaja Pau D’Arco 4:1 (3% alcaloizi) ……………………………… 30 mg

Extract de radacina de Echinacea (3,5% echinacozide) ………. 25 mg

Lizina …………………………………………………………………….. 80 mg

Zinc ………………………………………………………………………. 10 mg

Alte ingrediente VirAgo: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, acid stearic.

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse