URX pentru protecţie complexă a tractului urinar

140.00 lei

Reduceri!

URX pentru protecţie complexă a tractului urinar

140.00 lei

URX este un preparat complex cu D-manoză şi merişoare, combinate cu extracte de plante diuretice şi antibacteriene pentru a asigura o protecţie complexă a tractului urinar. Recomandăm folosirea acestui produs atât ca mijloc de prevenire, cât şi ca adjuvant în tratamente.

SKU:  CV0175 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

URX

60 tablete

PRODUS ÎMPOTRIVA PROBLEMELOR URINARE

URX pentru-protecţie-complexă-a-tractului-urinar

URX este un preparat complex cu D-manoză şi merişoare, combinate cu extracte de plante diuretice şi antibacteriene pentru a asigura o protecţie complexă a tractului urinar. Recomandăm folosirea acestui produs atât ca mijloc de prevenire, cât şi ca adjuvant în tratamente.

Pentru cine recomandăm?
• Persoanelor susceptibile la cistită.
• Persoanelor care vizitează frecvent băi sau piscine publice.
• Persoanelor care au tendinţa să nu ţină cont de vreme atunci când îşi aleg hainele.
• Persoanelor care consumă prea puţine lichide.
• Persoanelor care au tendinţa să întârzie urinarea.
• Persoanelor care acordă importanţă protecţiei tractului urinar.

Ştiaţi că?
Majoritatea infecţiilor urinare sunt provocate de bacteria E.coli? D-manoza se ataşează de E.coli şi ambele sunt eliminate din organism odată cu urina.

Mod de administrare:
• 2-4 tablete zilnic

URX Ingrediente active/ tabletă:
• D-manoză 150,00 mg
• Extract de merişor 12:1 (std. 30% polifenoli) 100,00 mg
• Extract din frunze de urzică 4:1 100,00 mg (std. 1% acid silicic)
• Extract din fruze de strugurii ursului 100,00 mg (Arctostaphylos uva-ursi) 4:1
• Extract din frunze de buchu 30,00 mg (Agathosma betulina) 4:1
• Vitamina C 20,00 mg
• Extract din frunze de năsturel 17,00 mg (Nasturtium officinale) 4:1

Atenţie!
Acest produs nu înlocuieşte tratamentul prescris de medic. Dacă prezentaţi simptome, consultaţi-vă medicul.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse