Super Soya Lecithin lecitină din soia pentru durerile articulare 100 caps

119.00 lei

Reduceri!

Super Soya Lecithin lecitină din soia pentru durerile articulare 100 caps

119.00 lei

Super Soya Lecitin fara colesterol si dureri articulare. Super Soya Lecithin reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Consumul regulat de Super Soya Lecithin permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite.

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.

SKU:  PN0104 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Super Soya Lecithin

100 capsule gelatinoase

LECITINĂ DIN SOIA

Super Soya Lecithin lecitină din soia pentru durerile articulare

Super Soya Lecithin – lecitina este o substanţă naturală a cărei efecte benefice sunt puţin cunoscute.
– Reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteşte colesterolul şi alte lipide în substanţe hidrosolubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism, fortifică musculatura cardiacă.
– Reduce în mare măsură sau chiar elimină durerile articulare. Lecitina vine în ajutorul persoanelor meteosensibile, este indispensabilă şi pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor.
– Asiguă o culoare sănătoasă a pielii şi combate căderea părului, împiedică apariţia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacităţii de memorizare şi are uşor efect sedativ.

Administrată în combinaţie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea funcţiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele în vârstă, apatice, care şi-au pierdut apetitul. Accelerează tranzitul intestinal şi înlătură balonarea.

Super Soya Lecithin. Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal şi, în acelaşi timp, protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia. Aceasta are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental, dar este considerată şi o substanţă lipotropă (o substanţă care descompune grăsimile). Pentru un efect triplu, alegeţi Triple-Potency Lecithin!

Recomandări:
• Celor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.
• Persoanelor care suferă de artrită.
• Vârstnicilor, pentru a-şi păstra prospeţimea mentală.
• Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice grele, pentru a susţine sănătatea circulaţiei şi articulaţiilor.

Ştiaţi că lecitina se găseşte în membrana celulară a celulelor noastre?

Super Soya Lecithin Ingrediente active/ capsulă gelatinoasă:
Lecitină din soia 1200 mg care conţine:
• Fosfatidilcolină 180 mg
• Fosfatidiletanolamină 156 mg
• Fosfatidilinozitol 120 mg

Mod de administrare Super Soya Lecithin: 1-2 capsule gelatinoase zilnic.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse