Sugar Free Gummies jeleuri gumate pentru nevoile specifice ale copiilor

62.59 lei

Sugar Free Gummies jeleuri gumate pentru nevoile specifice ale copiilor

62.59 lei

Gummy Kids este un produs cu multivitamine şi minerale gustos şi uşor de mestecat, conceput special pentru copii. Jeleurile sub formã de dinozauri, cu arome naturale de vişine, portocale şi amestec de fructe, asigurã vitaminele şi mineralele necesare pentru dezvoltarea echilibratã a copiilor.

SKU:  CV0197 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Sugar Free Gummies

100 jeleuri

Multivitamine Gumate Pentru Copii

Sugar Free Gummies pentru nevoile specifice ale copiilor

Sugar Free Gummies este supliment alimentar cu multivitamine şi minerale conceput special pentru nevoile specifice ale copiilor.

Sugar Free Gummies – supliment alimentar cu multivitamine şi minerale conceput special pentru nevoile specifice ale copiilor. Conţine toţi nutrienţii esenţiali pentru a asigura o creştere şi dezvoltare sănătoasă, atunci când este combinată cu un regim alimentar sănătos. Vitaminele şi mineralele contribuie la funcţionarea corectă a organismului: stimulează sistemul imunitar, susţin creşterea şi dezvoltarea normală şi ajută celulele şi organele să-şi îndeplinească funcţiile.

Vitaminele sunt necesare pentru creştere şi dezvoltare, pentru formarea oaselor şi ţesuturilor, pentru lupta împotriva infecţiilor, bolilor, cancerului, pentru a menţine organismul sănătos şi puternic. Jeleurile în formă de dinozauri sunt produse din gelatină, fiind uşor de mestecat şi foarte gustoase, datorită aromelor naturale de vişine, portocale şi amestec de fructe. Vitaminele gumate nu conţin arome şi coloranţi artificiali, culorile fiind obţinute exclusiv prin metode naturale.

Sugar Free Gummies este un produs cu multivitamine şi minerale gustos şi uşor de mestecat, conceput special pentru copii. Jeleurile sub formã de dinozauri, cu arome naturale de vişine, portocale şi amestec de fructe, asigurã vitaminele şi mineralele necesare pentru dezvoltarea echilibratã a copiilor.

Sugar Free Gummies conţine toţi nutrienţii esenţiali pentru a asigura o creştere şi dezvoltare sănătoasă, atunci când este combinată cu un regim alimentar sănătos. Vitaminele şi mineralele contribuie la funcţionarea corectă a organismului:
– stimulează sistemul imunitar
susţin creşterea şi dezvoltarea normală şi ajută celulele şi organele să-şi îndeplinească funcţiile.

Vitaminele sunt necesare pentru creştere şi dezvoltare, pentru formarea oaselor şi ţesuturilor, pentru lupta împotriva infecţiilor, bolilor, cancerului, pentru a menţine organismul sănătos şi puternic. Jeleurile în formă de dinozauri sunt produse din gelatină, fiind uşor de mestecat şi foarte gustoase, datorită aromelor naturale de vişine, portocale şi amestec de fructe. Vitaminele gumate nu conţin arome şi coloranţi artificiali, culorile fiind obţinute exclusiv prin metode naturale.

Produsul nu conţine coloranţi şi arome artificiale.

Deficienţele Sugar Free Gummies
Simptomele deficienţei de vitamine pot include: obosealã, epuizare, depresie, indispoziþie, deteriorarea performanţei fizice şi mentale, îmbolnãviri frecvente din cauza rezistenţei scãzute.

Pentru cine recomandăm Sugar Free Gummies?
– pentru consumul zilnic al copiilor, pentru a le sprijini dezvoltarea echilibratã şi a le spori rezistenţa,
– pentru toţi cei care doresc sã îi înveţe pe copii sã îşi pãstreze sãnãtatea, prin joc,
– pentru toţi cei care preferã multivitaminele gustoase şi uşor de mestecat,
– pentru toţi cei care îşi doresc un produs complex cu vitamina D.

De ce să alegi Sugar Free Gummies?
1. Conţine vitaminele şi mineralele necesare pentru dezvoltarea copiilor.
2. Cu o doză suplimentară de vitamina D.
3. Copiii vor consuma cu plăcere tabletele gumate gustoase, uşor de mestecat, colorate, în formă de dinozauri.
4. Produsul nu conţine coloranţi sau arome artificiale.

Mod de administrare:
un jeleu pe zi.

Sursa de informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse