COQ10 Lozenges, 30 tablete sublinguale pentru randament imediat si mai multa energie

103.50 lei

Reduceri!

COQ10 Lozenges, 30 tablete sublinguale pentru randament imediat si mai multa energie

103.50 lei

Coenzima Q10 sublingual cu aroma naturala de lamaie. Sublingual CoQ10 recomandat celor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viaţă stresant

SKU:  CV0167 Categories:  , . Brand: Calivita
Share:

CoQ10 Lozenges  conţine CoQ10 cu aromă naturală de lămâie.

CoQ10 Lozenges

30 tablete sublinguale

COENZIMA Q10 CU ABSORBŢIE RAPIDĂ

Produsul CoQ10 Lozenges  conţine CoQ10 cu aromă naturală de lămâie. Tableta se aşează sub limbă, ceea ce facilitează absorbţia mai rapidă şi mai blândă, deoarece ingredientele active evită sistemul digestiv, ajungând la celule prin vasele de sânge de sub limbă, de unde sunt transportate prin fluxul sanguin în tot organismul. Cu acest produs energizant, vă venim în ajutor cu deosebire atunci când vă aflaţi în situaţia de a da randament imediat şi, în plus, ne-am gândit şi la persoanele cu probleme digestive care, nu pot recurge la varianta tradiţională a produslui.

Recomandări CoQ10 Lozenges :
• Persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viaţă stresant, pentru a-i ajuta să dobândească mai multă energie.
• Celor care se găsesc în situaţii ce necesită randament imediat (ex: înaintea examenelor sau antrenamentelor fizice).
• Persoanelor care suferă de probleme de absorbţie sau digestive.
• Persoanelor afectate de probleme ale gingiilor.
• Suferinzilor de tinitus
• Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.
• Persoanelor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
• Fumătorilor
• Celor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.
• Celor cu vârsta peste 30 ani.

Ştiaţi că prin participarea la realizarea proceselor energetice ce au loc în membrana mucoasă a cavităţii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamaţiilor locale ale gingiilor?

Sublingual CoQ10 Lozenges Ingrediente active/ tabletă:
• Coenzima Q10 30 mg

Mod de administrare: 1 tabletă zilnic. Tableta se lăsă să se dizolve sub limbă; nu se înghite întreagă.

Atenţie! A se păstra la loc uscat şi răcoros! Calitatea coenzimei Q10 pure scade la temperaturi ce depăşesc 35 °C. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma acest produs.

Sursa de informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse