Strong Bones 250 contribuie la sanatatea dumneavostra

123.50 lei

Reduceri!

Strong Bones 250 contribuie la sanatatea dumneavostra

123.50 lei

Strong Bones calciu si magneziu recomandat in osteoporoza si in sanatatea sistemului osos – Strong Bones 250 de capsule

SKU:  FL0028 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Strong Bones

250 capsule

CALCIU ŞI MAGNEZIU

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu şi magneziu, dar aceste minerale sunt esenţiale pentru menţinerea structurii sănătoase a oaselor, dinţilor şi pentru realizarea funcţiilor musculare normale ale organismului. Capsulele Strong Bones conţin aceste două oligoelemente în proporţia ideală, aceea de 2:1, contribuind astfel la sănătatea dumneavostră.

Recomandări Strong Bones:
• Persoanelor care nu beau lapte sau nu consumă produse lactate.
• Fumătorilor sau celor care consumă cafea în mod frecvent.
• Persoanelor care duc un stil din viaţă din care lipseşte mişcarea fizică.
• Tinerilor care doresc să dobândească o densitate osoasă cât mai ridicată cu putinţă.
• Persoanelor de vârstă mijlocie, pentru menţinerea masei osoase.
• Vârstnicilor, pentru a încetini procesul de deteriorare a oaselor.

Simptomele deficienţei de calciu pot include: crampe sau dureri musculare, unghii sfărâmicioase, dinţi slabi şi cariaţi, fracturi frecvente ale oaselor şi probleme metabolice. În cazurile mai grave, scăderea lentă şi graduală a nivelui de calciu din organism poate conduce la apariţia osteoporozei.

Ştiaţi că regimurile de slăbit pot fi mai eficiente în prezenţa unui aport mai ridicat de calciu?

Strong Bones Ingrediente active/ capsulă:
• Calciu 300 mg
• Magneziu 150 mg

Mod de administrare: 3×1 capsule zilnic.

Atenţie! În cazul administrării prelungite a unor cantităţi mari de calciu, cereţi sfatul medicului.

Sursa de informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse