Smokerade pentru efectelor nocive ale fumatului activ si pasiv

78.95 lei

Smokerade pentru efectelor nocive ale fumatului activ si pasiv

78.95 lei

Smokerade – combate efectele fumatului si te ajuta sa te lasi de fumat

SKU:  CV0104 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Smokerade

90 tablete

ANTIOXIDANT PENTRU PLĂMÂNI SĂNĂTOŞI

Smokerade este un produs care conţine ardei iute roşu, completat cu vitamine şi minerale, precum şi cu efectele benefice ale rodiei, ceaiului verde şi coenzimei Q10. Vă poate ajuta organismul în lupta de zi cu zi împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător sau pericolelor fumatului activ şi pasiv.

Recomandări Smokerade:
• Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor al căror organism este agresat zilnic de poluarea mediului înconjurător, produsul contribuind la protecţia celulelor şi în special la cea a sistemului respirator.
• Tuturor, pentru a stimula metabolismul şi a ajuta la detoxifiere şi eliminarea substanţelor nocive.
• Persoanelor care doresc să sprijine funcţionarea normală a sistemului cardiovascular şi să stimuleze circulaţia sangvină normală.
• Persoanelor care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire a celulelor.

Ştiaţi că fumatul poate reduce nivelul câtorva antioxidanţi protectori şi a unor vitamine de mare importanţă din organism? În plus, fumatul afectează sistemul cardiovascular şi plămânii şi reduce nivelul oxigenului din sânge, care este necesar pentru funcţionarea sănătoasă a celulelor.

Smokerade Ingrediente active/ tabletă:
• Ardei iute roşu 300,0 mg
• Vitamina C 60,0 mg
• Vitamina E 10,0 mg
• Zinc 5,0 mg
• Extract de ceai verde (cu 20% polifenoli) 5,0 mg
• Extract de rodie (cu 40% acid elagic) 5,0 mg
• Coenzima Q10 2,5 mg
• Seleniu 20 mcg

Mod de administrare Smokerade: 3×1 tablete zilnic.

Sursa informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse