SambuRex, formulă lichidă pentru întărirea sistemului imunitar

162.00 lei

Reduceri!

SambuRex, formulă lichidă pentru întărirea sistemului imunitar

162.00 lei

SambuRex – supliment alimentar sub formă lichidă indicat pentru fortificarea sistemului imunitar. Conţine soc negru, amestec patentat de Echinacea , Astragalus, precum şi vitamina C şi zinc. Datorită conţinutului fără alcool poate fi administrat şi copiilor de peste 1 an.

Acest produs este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, este eficient împotriva răcelii şi tusei, are proprietăţi antioxidante şi poate scădea nivelul colesterolului. Datorită formulei sale lichide, cu un gust dulce plăcut, fără adaos de zahăr, îndulcitori sau conservanţi artificiali, acest amestec special de plante este ideal pentru persoanele cărora nu le plac tabletele sau capsulele

SKU:  CV0171 Categorie:  , . Brand: Calivita
Share:

SambuRex

SambuRex

240 ml

FORMULĂ LICHIDĂ PENTRU ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR

SambuRex – supliment alimentar sub formă lichidă indicat pentru fortificarea sistemului imunitar. Conţine soc negru, amestec patentat de Echinacea , Astragalus, precum şi vitamina C şi zinc. Datorită conţinutului fără alcool poate fi administrat şi copiilor de peste 1 an.

Acest produs este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, este eficient împotriva răcelii şi tusei, are proprietăţi antioxidante şi poate scădea nivelul colesterolului. Datorită formulei sale lichide, cu un gust dulce plăcut, fără adaos de zahăr, îndulcitori sau conservanţi artificiali, acest amestec special de plante este ideal pentru persoanele cărora nu le plac tabletele sau capsulele.

O doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole, un plus de vitamina C şi zinc. Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale şi coloranţi.

Recomandări:
• Datorită formei sale lichide, este recomandat persoanelor în vârstă şi persoanelor care suferă de probleme de înghiţire, pentru a le fortifica sistemul imunitar.
• Persoanelor suferind de răceli sau gripe, pentru a accelera procesul de refacere.
• Persoanelor care prezintă dureri în gât sau tuse, pentru a le ameliora simptomele.
• Celor care suferă de probleme digestive, pentru a stimula digestia.
• Pentru că nu conţine alcool, este ideal pentru conducătorii de autovehicule şi copii.

Ştiaţi că Astralagus este folosit în medicina chineză de peste 2000 ani pentru a proteja sistemul imunitar şi a creşte energia vitală (chi)?

SambuRex Ingrediente active/ 5 ml:
• Extract de soc negru (Sambucus nigra) 5000,00 mg
• Amestec patentat de plante 130,00 mg
• (extract de Echinacea Purpurea, extract de Echinacea Angustifolia organică, extract de Astragalus Membranaceus organic) Vitamina C 100,00 mg
• Zinc 5,00 mg

Mod de administrare: 1 linguriţă (5 ml) zilnic. Poate fi luat în combinaţie cu apă sau alimente

Atenţie! Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la plantele din familia Cruciferae, pacienţilor cu boli autoimune şi persoanelor care urmează tratamente imunosupresoare. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani. A nu se folosi o perioadă mai lungă de opt săptămâni de la desfacerea recipientului. A se agita bine înainte de folosire. A se păstra la rece după deschidere.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse