Resveratrol PLUS antioxidat cu efecte anti-imbatranire

170.00 lei

Reduceri!

Resveratrol PLUS antioxidat cu efecte anti-imbatranire

170.00 lei

Resveratrol Plus un antioxidat foarte puternic cu efecte anti-imbatranire.

Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant descoperit pana astazi, fiind de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si vitamina E la un loc.

In Resveratrol PLUS calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care poate stimula activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care poate conferi energie celulelor, pentru a asigura o protecţie completă a sistemului cardiovascular. În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.

Share:

Resveratrol PLUS

60 capsule

RESVERATROL CU CoQ10

Resveratrol-PLUS-antioxidat-cu-efecte-anti-imbatranire

In Resveratrol PLUS calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care poate stimula activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care poate conferi energie celulelor, pentru a asigura o protecţie completă a sistemului cardiovascular. În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.

Recomandări:
• Persoanelor afectate de probleme cardiovasculare şi ale tensiunii arteriale şi celor al căror istoric familial sugerează posibilitatea transmiterii ereditare a acestor boli, precum şi tuturor celor care doresc să menţină funcţionarea sănătoasă a organismului lor.
• Persoanelor supuse unui stres fizic sau mental intens.
• Celor care au un stil de viaţă stresant.
• Fumătorilor.
• Persoanelor care vor să se bucure de efectele benefice ale resveratrolului fără să consume alcool.
• Tuturor celor care-şi doresc o viaţă nu doar lungă, ci şi mai sănătoasă şi mai plină de energie.

Ştiaţi că francezii, faimoşi pentru consumul lor moderat de vin, sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu alte popoare care consumă cantităţi asemănătoare de acizi graşi saturaţi? S-a descoperit că efectul benefic nu este rezultatul alcoolului în sine, ci a resveratrolui care se găseşte în vinul roşu.

Resveratrol PLUS Ingrediente active/ capsulă:
• Resveratrol extras din struguri (50% trans-resveratrol) 100 mg
• Extract din sâmburi de struguri 50 mg
• Coenzima Q10 20 mg

Mod de administrare: 1 capsulă zilnic.

Atenţie! Dacă suferiţi de o boală cronică sau urmaţi un tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.

Sursă bibliografică: The French Paradox; Lessons for other countries – Ferrieres, J. (2004). Heart 90 (1): 107–111
Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse