qProtect asigura celulelor aportul necesar de oxigen si nutrienti

65.00 lei

Reduceri!

qProtect asigura celulelor aportul necesar de oxigen si nutrienti

65.00 lei

qProtect – Stimulator al circulatiei sanguine, ajuta in probleme cu inima si circulatia. O inima sanataosa cu Ginko Biloba

SKU:  FL0024 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

qProtect

90 tablete

ANTIOxidanT CU GINKGO

qProtect este un produs pe bază de ginkgo biloba destinat protecţiei zilnice a celulelor corpului nostru. Ginkgo poate ajuta la menținerea circulaţiei sangvine normale, a funcţiilor cerebrale normale, concentrării şi păstrării memoriei. Am completat această formulă cu patru antioxidanţi importanţi (vitamina C, beta-caroten, vitamina E şi seleniu), care sunt extrem de eficienţi, dacă sunt luaţi împreună, asigurând celulelor aportul necesar de oxigen şi nutrienţi.

Recomandări:
• Celor care-şi doresc o protecţie antioxidantă zilnică.
• Persoanelor care au un stil de viaţă stresant.
• Persoanelor care vor să-şi menţină prospeţimea fizică şi mentală.
• Vârstnicilor, pentru a-şi păstra funcţiile cerebrale normale şi memoria.
• Persoanelor suferind de probleme cardiovasculare.
• Tuturor celor care prezintă adeseori extremităţi reci.
• Persoanelor afectate de tinitus.
• Persoanelor al căror regim alimentar este incomplet.
• Fumătorilor activi sau pasivi şi locuitorilor oraşelor cu aer poluat.
• Celor care consumă alcool cu regularitate.

Ştiaţi că radicalii liberi apar nu numai datorită factorilor externi, ci sunt produşi şi de organismul nostru zi de zi? Antioxidanţii ajută la protejarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi încetinesc apariţia semnelor vizibile ale îmbătrâniri.

qProtect Ingrediente active/ tabletă:
• Vitamina C 60,00 mg
• Frunze de Ginkgo Biloba 50,00 mg
• Beta-caroten 1,80 mg (3000 UI)
• Vitamina E 10,00 mg (10 UI)
• Seleniu 20,00 mcg

Mod de administrare: 1-3 tablete zilnic. Atenţie! În cazul în care acest produs este administrat pe o perioadă îndelungată şi în doze mari, pot apărea efecte adverse precum erupţii cutanate, anxietate, insomnie, diaree sau vomă. Consumul de Gingko biloba nu este recomandat în perioada sarcinii şi alăptării, pe durata urmării unei medicaţii cu anticoagulante sau înaintea unei intervenţii chirurgicale, deoarece poate creşte timpul necesar coagulării sângelui. Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.

Sursa informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse