Pure Inulin, pentru probleme intestinale si detoxifiere

119.00 lei

Reduceri!

Pure Inulin, pentru probleme intestinale si detoxifiere

119.00 lei

Pure Inulin te ajută daca ai diaree de mai multe ori pe zi, te simţi balonat şi suferi de constipaţie sau de crampe stomacale? Ştii cu exactitate unde sunt amplasate toaletele cu mult înainte de a pleca într-o călătorie? Eşti nevoit să îţi anulezi întâlnirile din cauza problemelor tale digestive?

SKU:  CV0203 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Pure Inulin

198.5 g

Fibre Naturale 100%

Pure Inulin, pentru probleme intestinale si detoxifiere

Ai diaree de mai multe ori pe zi, te simţi balonat şi suferi de constipaţie sau de crampe stomacale? Ştii cu exactitate unde sunt amplasate toaletele cu mult înainte de a pleca într-o călătorie? Eşti nevoit să îţi anulezi întâlnirile din cauza problemelor tale digestive?

Oferta CaliVita are un nou membru, Pure Inulin, care ajută în caz de probleme intestinale, cum ar fi diaree, constipație, balonare, crampe abdominale, în mod delicat și complex, cu acțiune de durată, redând echilibrul florei intestinale!

Trebuie săştii că nu eşti singurul care se confruntă cu astfel de probleme. Unul din cinci membri CaliVita are dificultăţi digestive, motiv pentru care am creat Pure Inulin.

Uşor, în fiecare zi
Când aceste fibre hidrosolubile traversează sistemul digestiv, absorb apa, mărind astfel volumul fecalelor, înmuindu-le şi accelerând tranzitul intestinal. Prin urmare, consumul de inulină se recomandă şi persoanelor cu o alimentaţie săracă în fibre, sedentarilor, dar şi celor care se confruntă cu constipaţia din cauza înaintării în vârstă.

Care este secretul Pure Inulin?
Produsul nostru conține inulină naturală, 100% pură, deci fibre hidrosolubile sub formă de pudră. Deoarece acet tip de fibre nu poate fi digerat de organismul nostru, după ce absorb apă, acestea ajung în colon în formă nemodificată, unde oferă un mediu excelent pentru multiplicarea bacteriilor benefice. Drept urmare, aceste microorganisme pot limita proliferarea bacteriilor dăunătoare, pot reduce emisia de substanțe toxice și pot sprijini funcțiile digestive. Faptul că nu putem digera inulina este foarte important pentru persoanele aflate la cură de slăbire și pentru diabetici, deoarece consumul acesteia nu are niciun efect asupra glicemiei.

Pentru cine recomandăm Pure Inulin?
Pure Inulin conţine 100% inulină extrasă din cicoare, cu alte cuvinte fibre hidrosolubile, sub formă de pudră, fără adaos de excipienţi.

Recomandăm acest produs nu doar pentru ameliorarea simptomelor IBS legate de stres, ci tuturor persoanelor care se confruntă cu constipaţie, diaree, balonări sau crampe abdominale şi celor care doresc să îşi restaureze echilibrul florei intestinale.

Pure Inulin este suficient pentru 40 de zile; se prezintă într-un ambalaj economic şi este uşor de dozat. Alege Pure Inulin pentru armonia internă!

De ce să alegi Pure Inulin de la CaliVita? Iată șase argumente:
* inulină 100% pură, fără adaos de excipienți
* exclusiv din surse naturale: fibre extrase din rădăcină de cicoare
* nu se prezintă sub formă de capsule sau sirop, ci de pudră ce poate fi amestecată în mâncare sau băutură
* ușor de dozat, conform nevoilor personale, cu lingurița
* ambalaj mare, suficient până la 40 de zile
* datorită gustului ușor dulceag, poate fi folosit și ca înlocuitor natural al zahărului

Mod de administrare:
Amestecă o doză în mâncare sau băutură, de până la trei ori pe zi.

Alta sursa de informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse