Pro STP protecţie pentru prostată

193.00 lei

Reduceri!

Pro STP protecţie pentru prostată

193.00 lei

Pro-State Power – previne adenomul de prostata

Share:
Pro-STP (60 caps)
Protecţia Prostatei

60 tablete

Protecţie pentru prostată

Hiperplazia benignă a prostatei (mărirea în volum a prostatei) la bărbaţii de vârstă înaintată poate cauza simptome neplăcute (urinare frecventă în timpul nopţii şi, mai târziu, şi în timpul zilei), dar acestea pot fi prevenite eficient cu produse naturale. Extractul de palmier pitic şi cel de urzică pot reduce simptomele cauzate de mărirea şi inflamarea prostatei. Urzica este binecunoscută pentru efectele sale diuretice şi purificatoare. Zincul şi seleniul nu sunt doar excelenţi antioxidanţi, dar pot contibui şi la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine.

Recomandări :
• Bărbaţilor care suferă de probleme ale prostatei, pentru a reduce simptomele.
• Bărbaţilor cu vârsta peste 40 ani, pentru a ajuta la prevenirea problemelor prostatei.

Ştiaţi că mărirea în volum a prostatei afectează jumătate din bărbaţii cu vârsta între 51 şi 60 ani, însă această cifră devine 90% în cazul bărbaţilor cu vârsta peste 80 ani?

Pro-STP  Ingrediente active/ tabletă:

 

300mgExtract din fructe Saw Palmetto (std. 45% EFA & steroli; 1:1)
150mgConcentrat din frunze de urzică
150mgPulbere din seminţe de in
100mgComplex de fitosteroli (40% -sitosterol)
2.5mgLicopen
1mgExtract de piper negru
80mcg Seleniu

Mod de administrare: 2 tablete pe zi.

Atenţie! Acest produs este recomandat exclusiv bărbaţilor. Nu se recomandă copiilor şi femeilor, mai ales în perioada sarcinii şi alăptării. În cazul administrării de produse cu estrogen sau dacă urmaţi o medicaţie antiepileptică, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.

Sursa de informare: Calivita Romania

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Pro STP protecţie pentru prostată”

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse