Reduceri!

Sucul Noni de la Calivita

Va recomandam Sirop de Noni Organic, cu o concentratie mai mare si certificat 100% organic. Detalii AICI!!

Produsul Noni Sirop comercializat de Calivita International, este un produs cu ajutorul caruia se obtine efecte miraculoase in foarte multe probleme de sanatate. Calitatile siropului obtinut din fructul Noni au devenit foarte cunoscute si astfel Noni Sirop a castigat multi consumatori si astfel a devenit unul dintre cele mai vandute produse Calivita.

Consumanad Sirop Noni previi peste 70% din bolile uzuale ale acestui secol. Gandeste-te la acest remediu naturist ca la o sursa pura de sanatate, un plus de energie si vitalitate pentru tine si familia ta, un stimulator eficient si natural al sistemului imunitar.
Consumanad Sirop Noni  tratezi o boala deja instalata. Astfel, produsul Noni ajuta in vindecarea a numeroase boli, de la cele mai usoare pana la cancer. Noni este un remediu important atunci cand o persoana duce o lupta grea importiva unei afectiuni.

Un bidon de Noni Sirop contine 946 ml de sirop concentrat de Noni. Se administreaza 1-3 lingure de sirop Noni pe zi sau conform recomandarilor.

Exista si varianta cu extract de Noni sub forma de capsule. Noni Capsule este ambalat in flacoane de cate 90 de capsule. Se administreaza 1-2 capsule de noni pe zi sau conform recomandarilor.

MORINDA CITRIFOLIA ( Noni ) este un arbore vesnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Inaltimea plantei de Noni poate varia de la cea a unui arbust marunt pana la 10 m. Insa nu prin această diversitate Noni a atras atentia lumii, ci datorita continutului incredibil de bogata in substante biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substante din Noni nu se regasesc in nici o alta leguma sau fruct de pe glob.

Noni conţine 18 aminoacizi, pe care, in cea mai mare masura, organismul nu ii poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul si magneziul din acest fruct completeaza necesarul zilnic de minerale al organismului. In afara acestora, noni contine si alte substante active deosebite, care accelereaza fluxul intercelular de nutrienti, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentă importantă este proxeronina, care are rol in producerea xeroninei.

Xeronina asigură funcţionarea normala a celulelor, prin reglarea permeabilitatii membranare a acestora. Scopoletina accelereaza sinteza serotoninei si a melatoninei, avand astfel o actiune benefics asupra sistemului nervos. Substanta activa din Noni numita damnacantal ajuta in procesul de diviziune celulara si impiedica proliferarea celulelor atipice (canceroase).

Conform teoriei Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul că proteinele au functii diferite în organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de raspunsuri fiziologice. Actiunea exercitata de xeronina asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al tesuturilor persoanei respective. Daca nivelul xeroninei este suboptimal, răspunsul organismului la administrarea NONI va fi miraculos.
Xeronina NU este un panaceu universal. Doar afecţiunile cauzate de nivelul scazut al xeroninei vor putea fi rezolvate.

Noni este un produs energizant şi tonifiant; scade febra – indiferent de cauza acesteia; reglează tensiunea arterială şi somnul; crează o stare de bună dispoziţie; întăreşte sistemul imunitar; este adaptogen etc.

Efectele Noni Lichid de la Calivita

– Noni sirop ajuta la scaderea hipertensiunii arteriale;

– Noni ajuta la imbunatatirea proceselor metabolice, imbunatateste asimilarea nutrientilor.

– Noni ajuta la roborant general;

Noni este un fortifiant al sistemului imunitar, prin stimularea formarii celulelor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil sa reziste imbolnavirilor.

Noni ofera protectie impotriva bolilor infectioase prin pronuntatul sau efect antibacterian (cu atat mai mult aceasta protectie este oferita in cazul afectiunilor gastrice, prin forma lichida a produsului, Noni sirop).

– Noni are capacitatea de a calma durerile.

– Noni regleaza somnul.

– Noni imbunatateste starea generala psiho-fizica, amelioreaza fluctuatiile starilor psihice.

– Noni imbunatateste functiile digestive. In acest caz este recomandat impreuna cu GreenCare, Acidophilus, Digest Ease, Digestive Enzymes.

– Noni ajuta la renuntarea la obiceiuri daunatoare, precum consumul de alcool, fumatul, consumul de droguri. In astfel de cazuri este recomandat impreuna cu produse din gama Evening Primrose Oil, Smokerade, OxyMax. In cazul dependentei de droguri, Noni estompeaza efectele sevrajului.

Noni este o solutie excelenta pentru tratarea disabilitatilor comportamentale (Alzheimer, tulburari maniaco-depresive, tulburari obsesivo-fobice, depresii, etc…). Pentru acest tip de afectiuni este recomandat in asociere cu Lecitina, Rhodiolin si Vital A / Vital B / Vital AB / Vital 0 (produsul Vital corespunzator grupei sanguine a pacientului).

Noni ofera un foarte bun tratament adjuvant (posibil inlocuitor al tratamentului clasic) pentru cancer/ tumori/ neoplasme, efectul sau fiind potentat prin combinarea cu Shark Aid si eventual Zen Thonic.

Noni reduce reactiile puternice la stres (în consecinta, actioneaza ca un antihipertensiv).
Siropul Noni reduce posibilitatea formarii cheagurilor de sange si, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
Calivita Noni sirop supravegheaza diviziunea celulara, impiedica proliferarea celulelor atipice (specifice cancerului).

O lingura de Sirop Noni (15 ml) conţine:
Noni – pulpa fruct (aprox.3 %) 500 mg
Alte ingrediente continute in Noni Sirop: apă; fructoză; acidifiant-acid citric; arome naturale de afine şi zmeură; stabilizator-gumă Xantan; conservant-sorbat de potasiu.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Ambalare: Sirop Noni Liquid este ambalat la sticle cu 946 ml de sirop din pulpa fruct si fructoza. Se administreaza 1-3 lingure de sirop Noni pe zi sau conform recomandarilor  in linguri de lemn sau plastic, nu se folosesc linguri de metal pentru ca oxideaza.

Siropul Noni Lichid este unul dintre cele mai vandute produse de la Calivita, si asta datorita calitatilor sale de exceptie.

Observatii:

Pentru obtinerea efectelor benefice maxime se recomanda administrarea produsului Noni Sirop timp de minim 6 luni. Bidonul cu Noni Sirop se pastreaza in frigider si se agita inainte de folosire. Noni se consuma cu lingura de plastic sau de lemn (nu metalica pentru ca se oxideaza). Nu se asociaza cu tutun, cafea, alcool.

Efectele consumului de Noni- film

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Polinesian Noni”

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse