Panax Ginseng

69.50 lei

Reduceri!
Panax Ginseng

Panax Ginseng

69.50 lei

Panax Ginseng – incetineste imbatranirea si reduce oboseala

SKU:  FL0067 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Panax Ginseng

Produsul naturist Panax Ginseng are in compozitie planta Ginseng, o planta originara din estul Asiei si din America de Nord, fiind utilizata in scop terapeutic de mai mult de 5000 de ani. Ginsegul chinezesc si coreean (Panax Ginseng) este cunoscut in Orientul indepartat ca „radacina vietii‘, pentru ca incetineste procesele de imbatranire si mentine puterea si pofta de viata. Ginsengul imbunatateste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Amelioreaza functionalitatea plamanilor si scade senzatia de oboseala. Fortifica organismele slabite.

Mod de administrare Panax Ginseng: se administreaza 1-2 tablete zilnic sau dupa sfatul medicului.

Un flacon de Panax Ginseng contine 100 de tablete.

Extractul de ginseng este folosit in scopuri terapeutice sub forma de supliment natural in toata lumea. Faptul ca Panax Ginseng sporeste forta fizica si spirituala constituie deja o certitudine. Nu intamplator, aceasta planta este denumita in China ‘radacina vietii’. Chinezii sustin ca extractul de ginseng vindeca, printre altele, impotenta, anemia, afectiunile digestive, insomniile, oboseala, hipoglicemia, bolile inflamatorii articulare, tulburarile de circulatie sanguina si regleaza tensiunea arteriala. Stimuleaza activitatea glandelor endocrine si faciliteaza asimilarea vitaminelor si substantelor minerale.

Pentru persoanele care nu se alimenteaza corespunzator si prezinta carente de vitamine si minerale, e foarte important ca aportul de astfel de elemente esentiale sa fie absorbit si utilizat integral. Fara vitamine si substante minerale, organismul este incapabil sa prelucreze si sa transforme in energie proteinele, glucidele si lipidele. Consumul regulat de ginseng este folositor pentru oricine, indiferent de varsta sau sex, deoarece previne imbatranirea si mentine forta si pofta de viata. Efectete deosebite ale ginsengului chinezesc si coreean (Panax Ginseng) sunt cunoscute de milenii…

In medicina Orientului Indepartat, ginsengul este considerat un panaceu, un medicament natural bun la toate. Cu cat planta este mai batrana, cu atat cresc calitatea si puterea tamaduitoare a extractului, deoarece creste continutul in substante active. In cazul ginsengului coreean, calitatea cea mai buna se obtine din planta de cinci-sapte ani. Ginsengul siberian sau radacina de Taiga (Eleutherococcus Senticosus) a fost studiata ca planta terapeutica in primul rand de cercetatorii rusi. Acestia au testat efectele extractului de radacina si au obtinut rezultate deosebite la muncitorii dintr-o fabrica si la sportivi. In cazul celor 15.350 de muncitori testati, rata imbolnavirilor s-a redus la 37,1%, iar in cazul atletilor si altor sportivi, s-au obtnut rezultate deosebite: o rezistenta mai mare si o refacere mult mai rapida a conditiei fizice in urma efortului prelungit.

Cercetarile au aratat ca ginsengul creste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Mentine starea de vigilenta si intarzie aparitia starii de oboseala. In cursul antrenamentelor si competitiilor, mecanismul de actiune al ginsengului consta in dirijarea proceselor catabolice: pentru producerea de energie, organismul va folosi mai putin glicogen si mai multi acizi grasi liberi. Ginsengul imbunatateste eficienta pulmonara si reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sange, raportat la consumul de oxigen (acest ultim indice arata ca productia musculara de acid lactic este mai redusa si atletul oboseste mai putin).

Folosirea extractului de ginseng in sport este din ce in ce mai raspandita. S-a stabilit ca administrarea unor doze mari de extract de ginseng sportivilor este extrem de benefica. Ginsengul in stare pura contine 12-13 elemente active (ginsenozide), care si in radacina de cea mai buna calitate se regasesc doar in proportie de 1-2%. Produsul Panax Ginseng de la Calivita este un produs de inalta calitate. In urma testelor, s-a confirmat ca extractul din aceasta planta stimuleaza activitatea cerebrala, deoarece creste nivelul de adrenalina, aceasta tinand ‘treaz’ creierul si intarziind aparitia oboselii. In timpul antrenamentelor sau competitiilor sportive, ginsengul face ca musculatura sa foloseasca mai putin glicogen si mai multi acizi grasi pentru producerea energiei. Panax Ginsengul mai contine o substanta numita panaxan, care reduce nivelul glicemiei si molecule de glucide (asa-numitele polizaharide), stimuland sistemul imunitar.

Observatii referitoare la Panax Ginseng

– Desi extractul de ginseng nu este un medicament, ar fi de preferat ca persoanele cu hipertensiune arteriala si cardiacii sa consulte medicul inainte de a asocia acest preparat cu medicamentele prescrise. Dozele mici pot produce cresterea tensiunii arteriale, iar dozele mari – scaderea acesteia.

– E important de stiut ca extractul de ginseng prezent in capsulele sau tabletele solubile in intestin este cel mai eficient.

– Diferitele preparate de ginseng obtinute prin extractie alcoolica nu sunt intocmai eficiente.

– Determina o mai buna utlizare a vitaminelor si sarurilor minerale.

– In doza mica creste tensiunea. In doza mare scade tensiunea.

– Tonifiant general.

– Incetineste procesul de imbatranire.

– Hipertensivii si cardiacii vor consulta medicul in privinta consumului.

– In cazul asocierii cu vitamina C aceasta se va lua la un interval de 3-4 ore dupa Panax Ginseng.

– Se ia pe stomacul gol

Un flacon de Panax Ginseng contine 100 de tablete.

Mod de administrare Panax Ginseng: se administreaza 1-2 tablete zilnic sau dupa sfatul medicului.

O tableta de Panax Ginseng contine: – Ginseng coreean 500 mg

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse