Reduceri!

OxyMax (copiază)

239.50 lei

Oxy Max – oxigen stabilizat in apa de izvor iti da energie si vitalitate, OxyMax

Share:

OxyMax este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat. Acest supliment de oxigen activ este o solutie de apa de izvor cu continut bogat in ioni negativi de oxigen. Daca Oxy Max este consumat corespunzator, va suplimenta cu oxigen natural celulele si tesuturile organismului, incarcand organismul cu energie, stimuland sistemul imunitar si imbunatatind procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina.

OxyMax amelioreaza simptomele specifice celor dificultati respiratorii, influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante. Creste capacitatea de asimilare a nutrientilor de catre organism pe cale naturala (inclusiv a oxigenului din aer), de aceea se recomanda si culturistilor sau sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite. Conform dr. Parris Kidd de la International Research Council, ‘oxigenul activ are un rol cheie in functionarea corespunzatoare a sistemului nervos, imunitar, cardiovascular si respirator’, ajutand la regenerarea organismului in cele mai diferite situatii.

Un flacon de OxyMax contine 60 ml solutie oxigen activ.  Se administreaza de trei ori pe zi,  cate 20 picaturi de OxyMax intr-un pahar cu apa, sau conform recomandarilor.

Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 litru) de oxigen care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celule in decurs de 24 ore. Aceasta cantitate de oxigen este asigurata, in cazurile ideale, de oxigenarea corespunzatoare a sangelui. Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen.

Daca in urma cu o suta de ani contiutul de oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie, de 19%, iar in orasele mari de numai 12-15%.

In cazul in care celulele nu sunt ‘aprovizionate’ cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce duce la perturbarea procesului metabolic al celulelor si adoptarea de catre acestea a unui comportament aberant.

Poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive in sange), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul (prin absenta exercitiilor fizice) reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului.

Cum se foloseste OxyMax

– Se pun cate 20 picaturi intr-o cana mare cu apa plata si se consuma, asigurandu-se astfel oxigenarea organismului la nivel celular.

– Se poate aplica si pe piele ca dezinfectant si regenerator. La parodontoza se inmoaie vata in continut si se aplica in locurile cu probleme.

– Are rezultate cand este administrat si persoanelor bolnave imobilizate la pat.

– La sportivi sa constatat ca creste perfomanta sportiva.

– Creste rezervele energetice ale organismului.

– Ajuta la absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor.

– Se poate dilua 20 de picaturi de Oxy Max in 250 ml apa sau suc de fructe, galbenus crud si miere.

Un flacon de Oxy Max  contine solutie apa de izvor cu oxigen activ bogat in ioni negativi 60 ml. Se administreaza de trei ori pe zi,  cate 20 picaturi de OxyMax intr-un pahar cu apa, sau conform recomandarilor.