Reduceri!

Organic Noni si Polinesian Noni produs energizant şi tonifiant

244.00 lei

Organic Noni – este un produs energizant şi tonifiant, care acţionează sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică. Acesta scade febra indiferent de cauza acesteia, reglează tensiunea arterială şi somnul, crează o stare de bună dispoziţie, întăreşte sistemul imunitar. Organic Noni este obţinut din fructe provenite de la o fermă certificată ecologic.

Share:

Polinesian Noni, Organic Noni

946 ml

SUC DE FRUCTE NONI, SUC DE FRUCTE NONI ORGANICE

 

Organic Noni – este un produs energizant şi tonifiant, care acţionează sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică. Acesta scade febra indiferent de cauza acesteia, reglează tensiunea arterială şi somnul, crează o stare de bună dispoziţie, întăreşte sistemul imunitar. Organic Noni este obţinut din fructe provenite de la o fermă certificată ecologic.

Morinda citrifolia (noni, în limba populaţiilor din Polinezia) este un fruct exotic, foarte special, care conţine câteva substanţe de importanţă vitală. Polinesian Noni şi Organic Noni sunt produse complexe create să ofere suport sănătăţii dumneavoastră, fiind bogate în vitamine, aminoacizi şi minerale. Acestea stimulează funcţionarea sănătoasă a celulelor şi reduc procesele inflamatorii ce apar în organism. Contribuie la realizarea funcţiei de detoxifiere a ficatului şi, în plus, au efecte antibacteriene, antivirale şi antimicrobiene.

Provenite din ferme ecologice, fructele din Organic Noni sunt îmbogăţite cu aromă de zmeură, obţinute şi acestea la rândul lor la ferme organice. În vreme ce Polinesian Noni vine direct din natura neatinsă de om, Organic Noni este obţinut din fructe ce provin din ferme cu certificare organică.

Recomandări:
Persoanelor care doresc:
• să-şi îmbunătăţească rezistenţa corpului.
• să stimuleze funcţionarea echilibrată a organismului.
• să crească şi să menţină nivelul general de energie a corpului.
• un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

Ştiaţi că certificarea organică poate fi obţinută numai după respectarea unor norme extrem de stricte şi că producţiile de tip organic nu numai că cresc calitatea produsului, dar şi protejează în mod semnificativ solul?

Polinesian Noni Ingrediente active/ lingură (15 ml):
• Suc de noni – pulpă fruct (aprox.3 %) 500 mg

Polinesian Noni Mod de administrare: 2 linguri (30 ml) zilnic.

Organic Noni Ingrediente active/ lingură (15 ml):
• Pulpă din fruct de Noni organic (Morinda citrifolia) 6000 mg

Organic Noni Mod de administrare: 2 linguri (30 ml) zilnic.

Noni este recomandat nu numai de vracii tradiţionali de acum sute de ani, ci poate ajuta şi oamenii din zilele noastre să se menţină sănătoşi. Urmaţi-le sutelor de mii de consumatori mulţumiţi de Noni şi experimentaţi efectele pozitive ale Regelui Fructelor!

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse