Oregano Oil un ajutor de bronsite, tuse atiseptice ,pulmonare

122.00 lei

Reduceri!

Oregano Oil un ajutor de bronsite, tuse atiseptice ,pulmonare

122.00 lei

Oregano Oil – ulei de oregano un ajutor de bronsite, tuse cu efecte atiseptice pulmonare. Oregano Oil poate fi considerat un unicat printre produsele de gen. Componenta cea mai importanta este reprezentata de uleiurile volatile, in care insa se gasesc si numeroase alte substante cu efecte benefice, ca de exemplu flavonoidele, acidul rozmarinic, sterolii, vitaminele A şi C etc.

Share:

Oregano Oil

30 ml

Ulei de Oregano

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile. Unul dintre acestea, carvacrolul, are un puternic efect antimicrobian, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

Recomandări:
• Persoanelor care suferă de răceli comune sau simptome uşoare ale tractului respirator superior, pentru inhalaţii.
• Celor care suferă de infecţii ale cavităţii bucale, pentru gargară.
• Persoanelor care suferă de probleme digestive, pentru uz intern.
• Ca antioxidant, pentru neutralizarea efectelor nocive ale radicalilor liberi, derivaţi din metabolismul celulelor.
• Pentru uz extern, cu scopul de a trata acneea, înţepăturile de insecte, juliturile şi pentru a preveni infecţiile microbiene.

Ştiaţi că oregano era un foarte cunoscut supresor de tuse în Egiptul Antic, iar grecii antici îl foloseau pentru a-şi trata rănile? În Evul Mediu, oregano era folosit pentru a proteja alimentele împotriva fermentaţiei şi alterării.

Ingrediente active/ 0,17 ml (aprox. 4 picături):
• Ulei de oregano (std. 3,5% carvacrol) 13 mg

Mod de administrare: Pentru uz intern: folosit ca supliment alimentar, 4 picături (aprox. 0,17 ml) de trei ori pe zi, amestecate într-o cantitate mică de apă. Pentru uz extern: se aplică de până la trei ori pe zi.

Atenţie! Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. A se evita contactul cu ochii şi membranele mucoase (uz extern)!

Sursa de informare: Calivita Romania

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Oregano Oil un ajutor de bronsite, tuse atiseptice ,pulmonare”

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse