Omega 3 concentrate actioneaza intareste sistemul imunitar

109.50 lei

Reduceri!

Omega 3 concentrate actioneaza intareste sistemul imunitar

109.50 lei

Acizii grasi Omega 3 actioneaza intareste sistemul imunitar, crescand rezistenta la infectii, virusi si bacterii. Omega 3 se mai recomanda si in unele boli ale sistemului nervos (chiar si in caz de scleroza in placi).

Administrarea uleiului de peste s-a dovedit a fi utila si in protejarea pielii. Concentratia cea mai mare in acizi grasi nesaturati Omega 3 o au somonul si heringul. din acest motiv compania CaliVita foloseste in fabricarea Omega 3 Concentrat ulei de somon si hering.

Produsul Omega 3 de la CaliVita contine ulei de peste natural extras din somon si hering, care prin insasi tehnologia de obtinere se prezinta la un standard de calitate foarte inalt si se recomanda.

Stoc epuizat

Share:

Omega 3 concentrate

100 capsule gelatinoase

CONCENTRAT DE OMEGA 3

Omega 3 concentrate actioneaza intareste sistemul imunitar

Omega 3 este un produs care conţine acizi graşi omega-3 (EPADHA), obţinut din ulei de peşte de cea mai înaltă calitate, prin distilare moleculară. Ingredientele sale active contribuie la menţinerea nivelului normal al grăsimilor din sânge şi al tensiunii arteriale, reduce inflamaţiile, ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a creierului şi menţinerea sănătăţii ochilor.

Recomandări Omega 3:
• Persoanelor care prezintă probleme cardiovasculare şi ale tensiunii arteriale şi tuturor celor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii şi funcţionării normale a acestor organe.
• Femeilor însărcinate şi copiilor de vârstă foarte mică, pentru a stimula dezvoltarea normală.
• Persoanelor care doresc să dea un ajutor organismului în lupta acestuia cu bolile inflamatorii (ex: inflamaţii artritice).
• Persoanelor care urmează un regim alimentar sărac în grăsimi sau cure de slăbire.
• Tuturor celor care doresc să-şi menţină sănătatea vederii şi a sistemului nervos.

Ştiaţi că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în lume, provoacând aşadar mai multe decese decât oricare altă boală? Lucrurile nu stau aşa şi în cazul eschimosilor din Groenlanda şi Antartica, a căror alimentaţie conţine fructe de mare bogate în acizi graşi omega-3. În rândul acestor populaţii, numărul unor astfel de îmbolnăviri este scăzut.

Omega 3 concentrate Ingrediente active/capsulă gelatinoasă:
Ulei concentrat de peşte 600 mg care conţine:
• EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg
• DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg

Mod de administrare Omega 3: 1-3 capsule gelatinoase zilnic.

Atenţie! Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, astfel că persoanelor care consumă cantităţi mari de acizi graşi omega-3 li se recomandă să ia şi suplimente cu antioxidanţi.

În ultimul deceniu, studiile s-au concentrat asupra efectelor pe care Omega-3 le are asupra sistemului nervos. Acizii graşi Omega-3 consumaţi în perioada sarcinii ajută la dezvoltarea sistemului nervos al bebeluşului, rezultând în abilităţi lingvistice şi sociale mai bune şi îmbunătăţind abilităţile mentale ale copilului chiar şi mai târziu.

Dezvoltarea creierului continuă şi în perioada copilăriei. Cercetările au demonstrat că aportul de omega-3 a dus la îmbunătăţirea atenţiei, abilităţii de concentrare şi memoriei copiilor, precum şi la cea a capacităţii lor de înţelegere. Analizându-se legătura dintre alimentaţia şi comportamentul copiilor, s-a descoperit că cei care prezentau probleme comportamentale, tulburări ale somnului şi crize nervoase aveau în organism cantităţi de omega-3 mai mici decât ale celor care consumau mai mulţi acizi graşi omega-3. De asemenea, s-a arătat că cei care suferă de sindrom hiperkinetic cu deficit de atenţie au în organism cantităţi de omega-3 mai mici decât cele necesare.

Faceţi şcoala mai uşoară pentru copilul vostru! Capsula gelatinoasă de Omega 3 Concentrate, de dimensiuni reduse, poate fi dozată cu uşurinţă şi pentru copii.

Sursa de informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse