Nopalin
200 tablete
Tablete cu fibre de cactus nopal
Fiind un produs care utilizează fructul cactusului Nopal, Nopalin stimulează detoxifierea şi are efecte benefice asupra funcţionării intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre şi aprovizionând organismul cu vitamine (B1, B2, niacină) şi minerale. Fructul de cactus poate împiedica absorbţia grăsimilor şi intensifică procesele de descompunere şi secreţie. Datorită efectului său diuretic, ajută la funcţionarea vezicii biliare şi a rinichilor.
Recomandări:
• Persoanelor care urmează un regim de slăbire, datorită senzaţiei de saţietate ce apare în urma administrării tabletelor.
• Persoanelor suferind de constipaţie, pentru a reduce această problemă.
• Pentru reducerea nivelului ridicat al colesterolului şi trigliceridelor.
• Suferinzilor de diabet, pentru a le creşte consumul de fibre.
• Persoanelor care au probleme cu celulita.
Ştiaţi că eşecul regimurilor de slăbit se datorează adeseori senzaţiei fizice şi psihice de foame? Fibrele din fructul de cactus, ingredientul de bază din Nopalin, îşi măresc volumul în timpul digestiei, dând astfel naştere senzaţiei de saţietate.
Nopalin Ingrediente active/ tabletă:
• Nopal deshidratat măcinat 300 mg
Mod de administrare: 3×2 pe zi în timpul meselor.
Atenţie! Luaţi întotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de lichid pentru a stimula mărirea volumului fibrelor pe care le conţine şi apariţia senzaţiei de saţietate.
Includeţi Nopalin în alimentaţia vostră zilnică, iar în felul acesta vă puteţi creşte consumul de fibre, asigurându-vă că nivelul glicemiei se menţine în limite normale!
347 milioane de oameni din populaţia totală a planetei suferă de diabet. În 2004, 2,4 milioane de persoane au murit ca urmare a acestei boli. Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2030 diabetul va deveni a şaptea dintre cauzele principale de deces.* Activităţile de cercetare asupra nopalului au început în 1979 în scopul folosirii acestuia pentru prevenirea diabetului, deoarece s-a descoperit că diabetul afectează o mai mare proporţie din populaţia mexicană care trăieşte în SUA, în comparaţie cu populaţia care trăieşte efectiv pe teritoriul Mexicului, unde localnicii folosesc fructul de nopal ca şi aliment: îl consumă fiert, fript, prăjit la grătar sau crud, sub formă de salate. Experimentul a arătat că nopalul posedă capacitatea de a reduce nivelul glicemiei din sânge. Acest lucru se datorează probabil faptului că absorbţia carbohidraţilor este încetinită, ceea ce scade producţia de insulină. Un principiu de bază pentru pacienţii suferind de diabet este că prin consumul de fibre se reduce reacţia glucozei din sânge.
Sursa de informare: Calivita Romania