Melatonin 3.0

66.00 lei

Reduceri!

Melatonin 3.0

66.00 lei

Melatonin 3.0 – combate insomnia si mai multa odihna cu melatonina. Melatonin 3.0 se recomanda pentru reglarea ritmului somn-veghe in: insomnii rebele, insomnii prin schimbarea fusului orar, oboseala cumulativa, stari depresive tranzitorii.

SKU:  FL0063 Categorie:  , . Brand: Calivita
Share:

Melatonin 3.0 se recomanda pentru reglarea ritmului somn-veghe in: insomnii rebele, insomnii prin schimbarea fusului orar, oboseala cumulativa, stari depresive tranzitorii. Melatonina este un hormon produs de hipofiza care intervine in reglarea ritmului circadian, fiind secretat in special noaptea, determinand un somn odihnitor si care ajuta la regenerarea organismului avand si un rol antidepresiv foarte important. Melatonina asigura o buna functionare a sistemului nervos si are efect antioxidant.

Un flacon de Melatonin are 60 de tablete. Se administreaza 1-2 tablete de Melatonin inainte de culcare sau conform recomandarilor.

Melatonina este o substanta sintetizata la nivelul glandei hipofize, in conditiile in care intensitatea luminii scade. Avand ca materie prima serotonina, o substante neurotransmitatoare, glanda epifiza prepara si secreta melatonina.

Melatonina are rol important in ritmul circadian sau alternanta periodica somn-veghe. Scaderea intensitaii luminii naturale stimuleaza sinteza sa, acest lucru asigurand odihna fiziologica. Faptul in sine este deosebit de important, deoarece, in timpul starii de veghe, in organism se acumuleaza cantitati relativ mari de substante toxice care pot fi eliminate doar in timpul somnului, corespunzator bioritmului fiecaruia.

Melatonina asigura per-ansamblu adaptarea organismului la schimbarile de mediu si variatele provocari ale zilelor noastre.

S-a descoperit, de asemenea, ca melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanti, fiind singurul antioxidant capabil sa patrunda in celulele corpului si sa previna astfel distrugerile provocate de radicalii liberi ajunsi in profunzimea structurilor morfofunctionale ale organismului. Melatonina distruge intr-o mare proportie radicalii liberi raspunzatori de afectiuni degenerative precum cancer, Alzheimer, Parkinson, dementa senila, etc.

Melatonin 3.0 se recomanda pentru reglarea ritmului somn-veghe in: insomnii rebele, insomnii prin schimbarea fusului orar, oboseala cumulativa, stari depresive tranzitorii.

Un profesor de la Universtitea din Granada, Dario Acuna Castroviejo, a coordonat cercetarile efectuate pe cobai modificati genetic, suferind de imbatranire prematura. Echipa de cercetatorii a descoperit ca primele semne de imbatranire care apareau la varsta de 5 luni (echivalentul a 30 de ani umani) erau provocate de o crestere brusca a nivelului de oxigen si nitrogen din organism, ceea ce cauza distrugerea celulelor. Dupa administrarea dozei de melatoninei procesul de imbatranire a fost incetinit. Drept urmare, profesorul si echipa de cercetatori recomanda consumul de melatonina dupa varsta de 30 de ani pentru protectia celulelor de atacurile ce pot provoca moartea acestora.

O caracteristica importanta a melatoninei este aceea de revitalizare a intregului sistem endocrin, asa cum a demonstrat cercetatorul elvetian Walter Pierpaoli. Prin transplantarea glandei pineale de la un soarece tanar la unul batran, soarecele batran si-a recastigat vitalitatea si forta, pe care le-a pastrat pana la moarte, survenita dupa un timp cu peste 25 de procente mai indelungat decat durata medie de viata. Pe de alta parte, Pierpaoli a transplantat glanda pineala a unui soarece batran la unul tanar si drept urmare acesta a imbatranit rapid, secretia de melatonina fiind foarte redusa.

Comparativ cu alti antioxidanti, melatonina nu sufera un ciclu redox, deci nu are abilitatea moleculara de a suferi reduceri si oxidari reversibile si succesive. Oxidarea melatoninei este ireversibila, asa ca, in urma reactiei cu radicalii liberi, ea are capacitatea de a forma produsi finali stabili. Drept urmare, melatonina face parte din grupa antioxidantilor ‘terminali’ sau ‘de sacrificiu’, in prezent studiindu-se utilizarea sa in starile patologice asociate cu stresul oxidativ, in special in cele care insotesc procesul de imbatranire si degenerare: boala Alzheimer, Parkinson, ateroscleroza etc..

S-a dovedit experimental ca administrarea de melatonina poate duce la oprirea proceselor cancerigene, la scaderea colesterolului si poate imbunatati viata sexuala, deoarece scaderea productiei de melatonina duce la pierderea apetitului sexual, ceea ce conduce, in timp, la atrofierea organelor sexuale.

Un flacon de Melatonin are 60 de tablete. Se administreaza 1-2 tablete de Melatonin inainte de culcare sau conform recomandarilor.
O tableta contine: Melatonina 3 mg.

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse