Mega qProtect megadoza de antioxidanti, pentru efort mental

155.50 lei

Reduceri!

Mega qProtect megadoza de antioxidanti, pentru efort mental

155.50 lei

Mega qProtect – balsam pentru sistemul cardiovascular. Mega Protect 4 Life creste elasticitatea vaselor sanguine cu Mega qProtect Calivita

SKU:  FL0091 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Mega qProtect

90 tablete

MEGADOZĂ DE ANTIOXIDANŢI

La anii bătrâneţii sau în perioadele în care depunem un efort intens se întâmplă deseori să ne confruntăm cu o slăbire a concentrării, vedere înceţoşată sau modificări la nivelul circulaţiei sangvine. Mega qProtect este un preparat cu o megadoză de antioxidanţi care conţine vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante, protejându-ne astfel celulele mai eficient şi de o manieră mai specifică. Ginkgo, ceaiul verde şi CoQ10 energizează, pot stimula circulaţia sangvină şi pot ajuta la menţinerea funcţiilor cardiace şi cerebrale normale. Sănătatea ochilor este protejată printre altele de extractul de afine şi de beta-caroten, în vreme ce aminoacizii reduc semnificativ procesul de îmbătrânire al celulelor.

Recomandări:
• Persoanelor supuse unui efort mental intens, în perioadele de examene, sau persoanelor afectate de stresul la locul de muncă, pentru a le îmbunătăţi concentrarea.
• Persoanelor în vârstă, pentru a-şi menţine funcţiile cerebrale şi memoria la un nivel normal.
• Persoanelor care suferă de probleme cardiace.
• Celor ai căror ochi sunt supuşi unui efort mare.
• Persoanelor care prezintă senzaţia de răceală a extremităţilor.
• Suferinzilor de tinitus.
• Fumătorilor activi sau pasivi.
• Persoanelor care consumă regulat alcool.
• Tuturor celor care-şi doresc o protecţie antioxidantă mai eficientă şi fortifierea sistemului imunitar.

Ştiaţi că anumite circumstanţe, pe care le considerăm normale în prezent, cum ar fi stresul, un regim alimentar dezechilibrat, bolile cronice sau consumul de medicamente, cresc nevoile de antioxidanţi ale organismului?

Mega QProtect Ingrediente active/ tabletă:
• Vitamina C 100,00 mg (din ascorbat de calciu şi ascorbil 6-palmitat)
• L-cisteină 50,00 mg
• Vitamina E 50,00 mg (50 UI)
• L-glutation 10,00 mg
• Extract de Ginkgo Biloba 10,00 mg (24% flavonoglicozide standard)
• Extract de ceai verde (20% polifenoli) 7,50 mg
• Beta-caroten 5,00 mg
• Coenzima Q10 5,00 mg
• Zinc (citrat) 4,00 mg
• Complex licopenic 2,50 mg
• Extract de afine (25% antocianine) 2,50 mg
• Mangan (gluconat) 1,00 mg
• Retinol 0,75 mg
• Acid alfalipoic 50,00 mcg
• Seleniu (L-seleniumetionină) 25,00 mcg

Mod de administrare Mega QProtect: 2-4 tablete zilnic, după mese.

Atenţie! În cazul în care acest produs este administrat pe o perioadă îndelungată şi în doze mari, pot apărea efecte adverse precum erupţii cutanate, anxietate, insomnie, diaree sau vomă. Consumul de Gingko biloba nu este recomandat în perioada sarcinii şi alăptării, pe durata urmării unei medicaţii cu anticoagulante sau înaintea unei intervenţii chirurgicale, deoarece poate creşte timpul necesar coagulării sângelui. Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.

Sursa informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse