Liver Aid pentru afectiuni ale ficatulului si protecţie hepatică

210.00 lei

Reduceri!

Liver Aid pentru afectiuni ale ficatulului si protecţie hepatică

210.00 lei

Ficatul este unul dintre cele mai active organe din corp: descompune substanţele nocive care intră în organism şi detoxifică organismul, de aceea protecţia lui este cu atât mai importantă. Armurariu (Silybum marianum) este cea mai populară plantă cu efect protector asupra ficatului.

Extractul din această plantă este bogat în silimarină, o substanţă ce poate contribui eficient la autodetoxifierea şi regenerarea ficatului. Aminoacizii din Liver Aid care conţin sulf, cum sunt metionina şi cisteina, cresc şi ele funcţia de autovindecare a ficatului. Cromul poate uşura activitatea ficatului stimulând metabolismul glucidelor.

SKU:  CV0198 Categorie:  . Brand: Calivita Cuvant Cheie:  , , , .
Share:

Liver Aid pentru afectiuni ale ficatulului si protecţie hepatică

Liver Aid

100 capsule

PROTECŢIE HEPATICĂ

Liver Aid – organismul uman este deseori expus agresiunii unor agenţi nocivi care afectează ficatul, astfel fiind indicată folosirea unor produse hepatoprotectoare. Aminoacizii din compoziţia acestui produs, în special metionina, neutralizează metaboliţii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurând astfel o bună funcţionare a celulei hepatice. Radicalii liberi pot fi neutralizati şi de L-cisteină, administrată concomitent cu alţi antioxidanţi (de exemplu seleniu). L-cisteina protejează celulele hepatice faţă de acţiunea dăunătoare a unor radiaţii, creşte capacitatea de apărare a ficatului şi a creierului faţă de acţiunea nocivă a alcoolului şi fumului de ţigară. Asociată cu arginina, asigură funcţia de detoxifiere a ficatului.

Arginina şi ornitina din compozitia Liver Aid, contribuie la eliminarea amoniacului format în organism. Acţiunea hepatoprotectoare a argininei şi ornitinei este indispensabilă în zilele noastre, când mediul înconjurător este din ce în ce mai poluat, când oamenii consumă medicamente fără a se gândi la efectele secundare date de acestea, când numărul persoanelor care consumă alcool creşte de la o zi la alta. Cromul şi carnitina, componente ale produsului Liver Aid, prin acţiunea lor lipolitică, asigură desfăşurarea normală a proceselor metabolice din ficat.

Ficatul este unul dintre cele mai active organe din corp: descompune substanţele nocive care intră în organism şi detoxifică organismul, de aceea protecţia lui este cu atât mai importantă. Armurariu (Silybum marianum) este cea mai populară plantă cu efect protector asupra ficatului. Extractul din această plantă este bogat în silimarină, o substanţă ce poate contribui eficient la autodetoxifierea şi regenerarea ficatului. Aminoacizii din Liver Aid care conţin sulf, cum sunt metionina şi cisteina, cresc şi ele funcţia de autovindecare a ficatului. Cromul poate uşura activitatea ficatului stimulând metabolismul glucidelor.

Simptomele deficienţei de vitamina A pot include: cecitate nocturnă, probleme oculare, tulburări ale hematopoiezei (formarea celulelor sangvine), diaree, afecţiuni dermatologice şi susceptabilitate la boli ale tractului respirator superior.

Recomandări:
• Persoanelor care iau medicamente ce pot afecta ficatul.
• Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate alcoolului.
• Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate virusurilor.
• Persoanelor care sunt expuse unor substanţe în timpul serviciului, care presupun solicitarea extremă a funcţiei de detoxifiere a ficatului.

Ştiaţi că seminţele de armurariu conţin în proporţie de 70-80% silimarină, ingredientul activ care este unul dintre cele mai frecvente componente ale medicamentelor hepatice prescrise de medici?

Liver Aid Ingrediente active/ capsulă:
• L-arginină 100.0 mg
• L-cisteină 100.0 mg
• L-ornitină 100.0 mg
• Metionină 100.0 mg
• Acid alfa-cetoglutaric 100.0 mg
• L-carnitină 50.0 mg
• Colină 25.0 mg
• Extract de silimarină 15.0 mg
• Acid alfa-lipoic 12.5 mg
• Crom 25.0 mcg
• Seleniu 10.0 mcg

Mod de administrare Liver Aid: 3-6 capsule zilnic.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse