Lion Kids C vitamina C creat special pentru copii

40.50 lei

Reduceri!

Lion Kids C vitamina C creat special pentru copii

40.50 lei

Lion Kids C Vitamin – multivitamine de mestecat pentru copii cu figurine.
Lion Kids C este un produs creat special pentru copii, are un gust plăcut, este uşor de mestecat şi nu atacă dinţii. Nu conţine zahăr, iar îndulcitorul natural din compoziţia sa (xilitolul), reduce riscul apariţiei cariilor dentare şi contribuie la dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.

Share:

Lion Kids C

90 tablete masticabile

VITAMINA C PENTRU COPII

Lion-Kids-C-vitamina-C-creat-special-pentru-copii

Lion Kids C este un produs creat special pentru copii, are un gust plăcut, este uşor de mestecat şi nu atacă dinţii. Nu conţine zahăr, iar îndulcitorul natural din compoziţia sa (xilitolul), reduce riscul apariţiei cariilor dentare şi contribuie la dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor. Este extrem de important în procesul de dezvoltare intensivă care afectează corpul copiilor în perioada de creştere să fie susţinut permanent, deoarece vitamina C este esenţială nu doar pentru formarea oaselor, ci şi pentru funcţionarea optimă a sistemului nervos şi crearea aspectului normal al pielii.

Recomandări:
• Consumului zilnic al copiilor pentru a asigura sănătatea sistemului lor imunitar şi dezvoltarea armonioasă.
• Persoanelor care preferă tabletele masticabile.

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: un sistem imunitar slăbit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lentă în urma bolilor, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, hemoragiile gingivale, parodontita şi durerile musculare.

Ştiaţi că la nivel global aprox. 47% din cazurile de anemie afectează copii preşcolari. Vitamina C are un rol cheie in absorbţia fierului scăzând astfel şansele de apariţie a anemiei la copii.

Lion Kids C Ingrediente active/ tabletă masticabilă:
• Vitamina C 75 mg

Mod de administrare: 1-3 tablete masticabile zilnic, în timpul meselor.

• Sursă bibliografică: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs318/en/
• Sursă bibliografică: http://whqlibdoc.who.int/publications/2008/
9789241596657_eng.pdf
Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse