Joint ProteX

165.00 lei

Reduceri!

Joint ProteX

165.00 lei

Joint Protex – pentru reumatism, oase si articulatii. Joint Protex protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive reduc durerile lanivelul articulatiilor si inflamatiilor muschilor asftel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora.

SKU:  CV0131 Categorie:  , , . Brand: Calivita Cuvant Cheie:  , , , .
Share:

Ingredientele naturale din suplimentul alimentar Joint Protex protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive reduc durerile lanivelul articulatiilor si inflamatiilor muschilor asftel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora.

Suplimentul Joint Protex este ambalat in flacoane ce contin 90 de tablete

Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de afectiuni locomotorii. Acestea reprezinta unele din cele mai frecvente afectiuni ale civilizatiei moderne. Afectiunile locomotorii reduc semnificativ calitatea vietii si, nu rareori, lasa bolnavul cu afectiuni degenerative.

Afectiunile aparatului locomotor sunt afectiunile organelor care participa la miscare. Din categoria acestor organe fac parte oasele, muschii, articulatiile, ligamentele si tesuturile aferente, vasele sanguine periferice si sistemul nervos. Organele locomotorii formeaza o unitate functionala. Functiile articulatiilor sunt determinate de structura lor si de comunicarea corespunzatoare cu sistemul nervos central. Pentru a corespunde cerintelor speciale, suprafetele articulare trebuie mentinute in buna stare de functionare, impreuna cu structurile articulare – capsule articulare, ligamente, tendoane, muschi, oase.

Pentru pastrarea sanatatii tesuturilor conjunctive sau redobandirea ei, un ajutor eficient ne ofera noul produs Joint Protex, fabricat de CaliVita International. Joint Protex contine intr-o cantitate semnificativa glucozamina, condroitin sulfat, metil-sulfonilmetan (MSM), glucozaminoglican, complex de acid hialuronic, cetil-miristoleat (CMT), acid boswelic extras din planta Boswellia serrata, Filipendula ulmaria (cretusca), extract din turmeric (curcumina) 95%, zinc si magneziu.

Glucozamina – asigura mentinerea constanta a concentratiei acestei substante, facand posibila regenerarea cartilajelor si ameliorarea durerii pe o perioada indelungata. Iar acest lucru se intampla fara efecte secundare – contrar antiinflamatoarelor si analgezicelor utilizate in mod obisnuit in farmacii. Marimea moleculara redusa face posibila patrunderea acestei substantein cartilajele articulatiilor, unde participa la sinteza substantei intracelulare din tesutul conjunctiv al articulatiilor.

Condroitin sulfatul – este un amestec intact sau partial hidrolizat de glicoproteine (principala proteina constituenta a colagenului), a carui masa moleculara este cuprinsa intre 1400-30000 sau chiar mai mult.

Acidul hialuronic (HA) – din punct de vedere cantitativ, este cea mai importanta componenta a structurii de baza a tesuturilor conjunctive. Datorita incarcaturii sale electronice negative deosebit de puternice si a masei moleculare foarte mari, este capabil sa lege o cantitate enorma de apa. Influenteaza TOATE FUNCTIILE substantei de baza. In cadrul articulatiilor, asigura vascuozitatea suprafetelor cartilajelor.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) – are un rol important in sinteza proteinelor din tesuturile conjunctive. Fara MSM, unii aminoacizi nu se pot integra in moleculele proteice complexe ale tesuturilor conjunctive si, din acest motiv, structura tesuturilor conjunctive rezultate nu este stabila, fiind necorespunzatoare.

Cetil-miristoleatul (CMT) – protejeaza tesuturile cartilajelor impotriva uzurii si participa la regenerarea acestora.

Boswellia Serrata – este un puternic antiinflamator, mucolitic, imbunatateste pofta de mancare, amelioreaza problemele renale (inflamatii, nisip, piatra), faciliteaza functiile plamanilor, ritmicitatea respiratiei, are efect anti-tuse si este antiseptic.

Turmericul (sau curcumina obtinuta din curcuma) – are efect antiinflamator si actioneaza in afectiunile articulatiilor, fara a avea efecte secundare. Utilizarea sa se recomanda si in caz de guta si reumatism.

Filipendula Ulmaria (cretusca) – pe langa numeroase alte efecte benefice, este analgezic, antiinflamator si diuretic. Se recomanda in caz de dureri reumatice, inflamatii ale articulatiilor.

Zincul – absenta acestuia duce la o deficienta latenta a imunitatii organismului, la predispozitia spre depresie, absenta poftei de mancare, paloare, tegumente cu cosuri si o deteriorare a tesuturilor conjunctive, reumatism si aparitia celulitei (piele cu aspect de coaja de portocala).

Manganul – absenta acestuia cauzeaza dureri ale genunchilor, crampe, ameteli, tulburari de auz, tulburari de echilibru, intinderi musculare, iar in adolescenta asa-numitele ‘dureri de crestere’.

Mod de administrare Join Protex

Se administreaza ca supliment alimentar, de 3 ori pe zi cate o tableta de Joint Protex zilnic în timpul meselor, confomr tabelului de la inceputul articolululi sau la recomandarea medicului.

Un flacon de Joint Protex contine 90 de tablete

O tableta de Joint Ptotex contine:

– Glucozamina HCI .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 250 mg

– Condroitin sulfat .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. … 200 mg

– Metil-sulfonilmetan (MSM) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 150 mg

– Glucozaminoglican .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. … 150 mg

– Complex de acid hialuronic .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. … 50 mg

– Cetil-miristoleat (CMT) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. … 50 mg

– Acid boswelic extras din planta Boswellia Serrata .. 50 mg

– Filipendula Ulmaria (cretusca) .. .. .. .. .. .. .. .. .. . . 40 mg

– Extract din Turmeric (curcumina) .. .. .. .. .. .. .. . .. 10 mg

– Zinc (gluconat) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .  ..5 mg

– Mangan (gluconat) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 1 mg

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse