Joint ProteX FORTE complex pentru protecţia articulaţiilor

215.00 lei

Reduceri!

Joint ProteX FORTE complex pentru protecţia articulaţiilor

215.00 lei

Joint ProteX Forte pentru articulatii sanatoase. Ca rezultat al unor cercetari inovatoare Calivita International a creat noul produs Joint ProteX Forte, ce reprezinta o imbunatatirea a cunoscutului produs pentru articulatii Joint ProteX, cu continut dublu de glucozamina-500 mg si cantitate sporita de condroitina!

Joint Protex Forte este creat si pentru articulatiile sanatoase ce sunt supuse la eforturi extreme, oferindu-le o protectie suplimentara.

SKU:  CV0155 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Joint ProteX FORTE

90 tablete

Complex pentru protecţia articulaţiilor

Joint ProteX FORTE asigură un plus de suport pentru regenerarea cartilajelor şi producerea lichidului sinovial dintre oase. Chiar dacă dieta dumneavoastră este adecvată, consumaţi prea puţine dintre ingredientele active care v-ar ajuta să vă menţineţi sănătatea articulaţiilor. Aceste tablete oferă doze mari de glucozamină şi condroitină, cunoscute pentru efectul fortifiant asupra articulaţiilor, precum şi acid hialuronic şi MSM, pentru a stimula producţia de lichid sinovial, şi plante cu efecte anti-inflamatoare (ex: turmericul şi creţuşca), care, împreună, vor asigura articulaţiilor suportul adecvat, chiar şi în situaţii de solicitare intensă.

Recomandări Joint ProteX FORTE:
• Persoanelor care doresc să asigure articulaţiilor lor un plus de suport şi protecţie.
• Persoanelor care efectuează munci fizice.
• Sportivilor de performanţă sau persoanelor care fac sport regulat.
• Persoanelor cu un surplus de greutate.
• Persoanelor care duc un stil de viaţă cu prea puţină activitate fizică.
• Pentru tratarea traumatismelor ce afectează articulaţiile, ca adjuvant.

Ştiaţi că în urma unui traumatism la nivelul articulaţiilor există riscul de uzură a acestora? De aceea este recomandat să consumaţi produse cu efecte protectoare şi regeneratoare asupra cartilajelor, în completarea programului de fizioterapie în timpul perioadei de refacere.

Joint Protex FORTE Ingrediente active/ tabletă:
• Glucozamină sulfat 500 mg
• Condroitin sulfat 270 mg
• Metil-sulfonil metan (MSM) 150 mg
• Acid hialuronic 50 mg
• Extract din Boswellia serrata 50 mg (std. 25 % acid boswelic)
• Pulbere de Filipendula ulmaria (creţuşcă) 40 mg
• Extract din Turmeric (std. 25 % curcumine) 10 mg
• Zinc (gluconat) 5 mg
• Mangan (gluconat) 1 mg

Mod de administrare: 1 tabletă zilnic.

Atenţie! A se evita de către persoanele cu sensibilitate la crustacee. Pacienţii bolnavi de diabet şi cei care prezintă un nivel ridicat al colesterolului trebuie să ceară sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În cazul unei alergii la aspirină, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă în timpul perioadei de sarcină şi alăptare.

Sursa informare: Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse