Reduceri!

Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare. Implicat în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, complexul de ingrediente scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

 • Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului
 • Pentru scădearea incidenţei şi ameliorarea severităţii infecţiilor respiratorii
 • Pentru ameliorarea simptomelor de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului
 • Pentru reducerea perioadei de convalescenţă
 • Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, cu impact major asupra imunităţii
 • quercitina ajută la protecția împotriva infecțiilor în mai multe moduri?  Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare, împiedicând formarea cheagurilor de sânge.

   

  200
  mg
  Quercitină dihidrat
  50
  mg
  Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata)
  30
  mg
  Beta glucan
  10
  mg
  Zinc (aspartat de zinc)
  5
  mg
  Bioperine (Piper nigrum, fruct)
  10 mcg (400 U.I.)
  Vitamina D3 (colecalciferol)
  100
  U
  Lactobacillus rhamnosus

  Alte Ingrediente:gelifiant – hidroxipropil metilceluloză; stabilizator – carbonat de calciu; antiaglomeranţi – coji de orez, dioxid de siliciu………..q.s.

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Immunvirex (30 capsule vegetale)complex cu acţiune antiviralăÎnapoi”