Gravital Juice, combate inflamatiile. Terapia antivirala

245.00 lei

Reduceri!

Gravital Juice, combate inflamatiile. Terapia antivirala

245.00 lei

Gravital Juice, CaliVita a reușit să adune la un loc, într-o singură sticlă, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este GraVital Juice, un ajutor de nădejde în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor, ce conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională.

Comandati Pachetul 3+1 Gravital Juice. Aveti un flacon gratuit

SKU:  CV0206 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Gravital Juice

946 ml

Suc necarbonatat de fructe

Gravital Juice, combate inflamatiile. Terapia antivirala

Grație conținutului foarte ridicat de antioxidanți și celor patru superfructe din compoziție (graviola organică, aloe vera organic, mangostana organică si nopal organic), GraVital este un ajutor de nădejde în lupta organismului împotriva virușilor, infecțiilor și inflamațiilor. Fibrele, bioflavonoidele și mineralele din graviola, aloe vera, mangostană și nopal sprijină corpul la eliminarea radicalilor liberi. Superfructele din GraVital Juice au efecte benefice foarte puternice, atât luate separat, cât și împreună, în lupta împotriva bacteriilor, virușilor și ciupercilor. Extractul de graviola și-a dovedit eficiența la inhibarea proliferării bacteriene, în timp ce polifenolii din aloe vera pot distruge bacterii de genul E. coli, Staphylococcus aureus sau Pseudomona.

Prin noul produs Gravital Juice, suc necarbonatat de fructe, CaliVita a reușit să adune la un loc, într-o singură sticlă, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este GraVital Juice, un ajutor de nădejde în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor, ce conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională.

Contine: 946ml

Cui se recomandă?
1. Celor care doresc să sprijine terapia antivirală, antibacteriană și antifungică cu un adjuvant natural.
2. Celor care vor să combată inflamațiile.
3. Persoanelor cu episoade frecvente de herpes.
4. Tuturor celor care preferă astfel de produse în formă lichidă.

De ce să alegeţi produsele noastre ?
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
– Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
– Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
– Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
– Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
– Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
– Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
– Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Atenţie!
– Nu se recomandă persoanelor cu afecțiuni neurodegenerative.
– Nu există informații referitoare la consumul pe perioada sarcinii sau a alăptării.
– A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj.
– A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse