Garlic Max antibiotic si detoxifiant din usturoi si patrunjel

93.00 lei

Reduceri!
Garlic Max
Garlic Max

Garlic Max antibiotic si detoxifiant din usturoi si patrunjel

93.00 lei

Garlic MaxGarlic Max with Extra Parsley – antibiotic si detoxifiant din usturoi si patrunjel.

  • pentru reducerea riscului de ateroscleroză și normalizarea tensiunii arteriale,
  • pentru suplimentarea medicației de reducere a colesterolemiei,
  • persoanelor care doresc să își regleze nivelul de trigliceride în mod natural,
  • deoarece stimulează activitatea celulelor imunitare, poate fi folosit eficient la întărirea sistemului imunitar al celor susceptibili la infecții. Garlic Max
Share:

Produsul Garlic Max de la Calivita are la baza usturoi si patrunjel. Atat usturoiul cat si patrunjelul sunt foarte cunoscute si utilizate si in medicina populara, produsul  pastrand toate aceste calitati intr-un dozaj bine analizat.

Un flacon de Garlic Max with Extra Parsley contine 100 de capsule. Se administreaza 2-4 capsule de  pe zi in functie de recomandari.

Preparatul Garlic Max este realizat cu tehnici moderne ce pastreaza efectul curativ al usturolului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile cauzate de mirosul patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastro-esofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Usturoiul, este o planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute din vechime, are o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langa efectul deosebit pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Aceste efecte ale usturoiului se datoreaza celor peste 200 de substante active pe care le contine: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura lor sulf. Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Acest compus rezulta in urma actiunii unei enzime – alinaza – asupra alinei din compozitia plantei. Dintre toate speciile de usturoi cultivate pe intreaga planeta, merita amintit usturoiul chinezesc care contine alina in concentratia cea mai mare. De asemenea, este demn de remarcat si continutul semnificativ de selenium al usturoiului chinezesc.

Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic, antibiotic si antispastic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor. Este util in unele pneumopatii, iar, datorita efectului antibiotic natural, este indicat in tratamentul virozelor, precum si in tratarea bronsitelor si traheitelor. Acest efect al usturoiului este cunoscut inca din Evul Mediu, cand era folosit de preotii francezi pentru impiedicarea raspandirii epidemiei de ciuma. Astazi este dovedit ca usturoiul are atat un efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi Stafilococul, E-Coli, Proteus-Pseudomonas, virusul herpetic, Candida Albicans, cat si un efect antihelminitic.

Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Patrunjelul este cealalta planta importanta inclusa in produsul Garlic Max, patrunjelul este cunoscut pentru efectul sau diuretic. Pentru aceasta, medicina populara il utilizeaza sub forma de ceai pentru stimularea functiilor care tin de aparatul renal, eliminarea calculilor de la nivelul rinichilor, tratarea cistitelor. De asemenea, imbunatateste digestia, creste pofta de mancare si combate durerile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea calculilor urinari si biliari.

Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Usturoi şi pătrunjel – o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională – cu o largă gamă de efecte purificatoare. Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar fără efectele nedorite ale usturoiului proaspăt (miros neplăcut, arsuri gastrice).

Un flacon de Garlic Max with Extra Parsley contine 100 de capsule gelatinoase. Se administreaza 2-4 capsule de Garlic Caps pe zi in functie de recomandari.

O capsula de Garlic Max with Extra Parsley contine:

Extract inodor de usturoi (Allium sativum………………………350 mg
Extract de patrunjel (Petroselium crispus………………………250 mg

De retinut despre Garlic Max:

– Preparatele cu usturoi se vor consuma intotdeauna cu multe lichide sau fructe.

  • – Persoanele cu tulburari de coagulare si femeile gravide trebuie sa consulte medicul curant inainte de administrare, deoarece acest produs favorizeaza sangerarile.
  • – Unele persoane sunt alergice la usturoi si de aceea consumul de preparate pe baza de usturoi sau simpla atingere a acestei plante poate provoca dermatita alergica.
  • – Mamele care alapteaza vor evita si ele consumul de extract de usturoi datorita diareei pe care o pot provoca sugarilor.
  • – Deoarece favorizeaza sangerarile, produsele cu continut de patrunjel nu se recomanda femeilor gravide. In caz de nefrita acuta si cronica, nu se recomanda, datorita proprietatilor sale diuretice.

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse