Energy Memory pentru memorie si capacitate de concentrare

126.00 lei

Reduceri!

Energy Memory pentru memorie si capacitate de concentrare

126.00 lei

Energy Memory pentru memorie si capacitatea de concentrare. Energy Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cofeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi. Calivita a creat acest produs pentru cei ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.

SKU:  CB0001 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Energy Memory

90 tablete

STIMULATOR ENERGETIC

Energy Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cofeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi. Am creat acest produs pentru cei ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.

Recomandări:
• Persoanelor care trăiesc în condiţii de stres mental intens, precum studenţii aflaţi în sesiune sau angajaţii expuşi stresului de la locul de muncă, pentru a le ajuta să-şi menţină nivelul de concentrare şi să lupte împotriva oboselii.
• Sportivilor şi persoanelor afectate de tensiunea fizică, pentru a creşte nivelul de performanţă.
• Persoanelor care urmează o cură de slăbire.
• Conducătorilor de vehicule, pentru a-i ajuta să-şi menţină atenţia şi să-şi îmbunătăţească reflexele.
• Tuturor celor care doresc să contracareze senzaţia de oboseală şi să-şi îmbunătăţească starea generală.

Simptomele deficienței generale de vitamine pot include: oboseală, lipsa poftei de mâncare și îmbolnăviri mai frecvente, din cauza rezistenței scăzute a organismului.

Stiaţi că în 2004 mai mult de o treime din populaţia adultă a Americii a adormit la volan – fapt recunoscut chiar de ei?

Energy Memory Ingrediente active/ tabletă:
• Colină 200,0 mg
• Guarana (std. 22% cofeină) 100,0 mg
• Lecitină 100,0 mg
• Vitamina C 60,0 mg
• Magneziu 50,0 mg
• Vitamina E 10,0 mg
• Zinc 5,0 mg
• Seleniu 20,0 mcg

Mod de administrare: 3×1 tablete zilnic.

Atenţie!
• În cazul în care consumaţi şi alte produse alimentare care conţin cofeină, consumaţi acest produs cu precauţie.
• A se evita în timpul sarcinii şi alăptării!
• Dacă suferiţi de boli cardiovasculare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a consuma acest produs.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse