Cholestone produs pentru reducerea colesterolului

92.50 lei

Reduceri!

Cholestone produs pentru reducerea colesterolului

92.50 lei

Cholestone – mai putin colesterol cu cholestone. Tulburarile de metabolism joaca un rol important in aparitia bolilor cardiovasculare. Cholestone a fost realizat pentru prevenirea si combaterea acestor boli.

Deoarece hipercolesterolemia este factorul de risc prntru declansarea a numeroase boli, este deosebit de important sa ne mentinem nivelul de colesterol in limite normale.

Share:

Cholestone

90 tablete

PRODUS PENTRU REDUCEREA COLESTEROLULUI

Cholestone – este un supliment alimentar conceput în primul rând pentru normalizarea colesterolemiei. Printre componenţii săi activi se numără uleiul de semninţe de in, una din cele mai bogate surse de acizi graşi omega 3 din natură. Are un efect benefic asupra colesterolului şi lipidelor din sânge. Pectina de măr este o fibră solubilă în apă, care ajută la menţinerea unui nivel normal de colesterol şi ameliorează lipidemia. Usturoiul are, de asemenea, un efect benefic asupra lipidemiei.

Lecitina joacă un rol important în metabolismul grăsimilor. Vitaminele C şi E participă la protecţia acizilor graşi polinesaturaţi împotriva radicalilor liberi. Cromul influenţează pozitiv metabolismul carbohidratilor, proteinelor şi grăsimilor.

Cholestone este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la menţinerea colesterolului în limitele normale. Printre ingredientele sale active se numără uleiul din seminţe de in, care contribuie la menţinerea colesterolului la un nivel normal datorită conţinutului său ridicat de omega-3, şi pectina din mere, care are acelaşi efect, datorită conţinutului său bogat în fibre. Usturoiul poate avea efecte benefice asupra lipidemiei, în vreme ce lecitina joacă un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor.

Recomandări:
• Persoanelor care prezintă un nivel ridicat al colesterolului şi/ sau trigliceridelor.
• Ca măsură preventivă adresată celor în a căror familli au existat persoane cu un nivel ridicat al colesterolului şi/ sau trigliceridelor, sau celor care suferă de tulburări ale metabolismului glucidic.
• Pentru prevenirea aterosclerozei.
• Persoanelor cu o alimetaţie bogată în grăsimi şi glucide.

Ştiaţi că, alături de cancer, bolile cardiovasculare reprezintă cauzele cele mai dese de deces în țările dezvoltate, cu toate că multe dintre aceste cazuri ar putea fi prevenite?

Cholestone Ingrediente active/ tabletă:
• Ulei din seminţe de in 200.0 mg
• Pectină din mere 200.0 mg
• Usturoi 100.0 mg
• Lecitină 100.0 mg
• Vitamina C 60.0 mg
• Vitamina E 10.0 mg (10.0 UI)
• Crom 50.0 mcg

Mod de administrare: 1×3 tablete zilnic, în timpul meselor.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse