Calcium Magnesium Plus, pentru oase mai puternice

99.00 lei

Reduceri!

Calcium Magnesium Plus, pentru oase mai puternice

99.00 lei

Strong Bones Plus K2. pentru oase mai puternice:

Calciul şi magneziul reprezintă două dintre cele mai importante oligoelemente care contribuie la formarea şi întărirea sistemului osos. Capsulele Calcium Magnesium PLUS sprijină sănătatea sistemului osos, funcția musculară normală și sănătatea sistemului nervos. Produsul conține calciu și magneziu, suplimentat cu vitaminele D3 și K2, pentru a asigura o mai bună absorbție a calciului.

Pe lângă intensificarea formării osoase, inhibă activitatea osteoclastelor, reducând astfel riscul de osteoporoză și fracturi.

Conduce calciul din artere în oase, astfel încât nu se depozitează pe pereții vaselor sanguine, reducând pericolul blocajelor, precum și riscul de arterioscleroză și atac cardiac.

SKU:  CV0222 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

Calcium Magnesium Plus este un produs care sprijină menținerea sănătății sistemului osos.

Calcium Magnesium Plus

100 capsule

CALCIU, MAGNEZIU + VITAMINA D3, PENTRU SISTEMUL OSOS

Calcium Magnesium Plus

Noul Calcium Magnesium Plus + Vitamina K₂. Calcium Magnesium Plus este un produs care sprijină menținerea sănătății sistemului osos, funcția musculară normală și sănătatea sistemului nervos. Conține calciu și magneziu, pe care le-am suplimentat acum cu vitaminele D3 și K2, pentru a asigura o și mai bună absorbție a calciului. Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă mențineți o masă osoasă adecvată și să preveniți sau să încetiniți osteoporoza, Calcium Magnesium Plus vă poate ajuta!

La nivel mondial, se acordă o atenţie sporită prevenirii şi tratării osteoporozei. Pe baza studiului publicat de Fundaţia Internaţională pentru Osteoporoză şi Federaţia Europeană a asociaţiilor din industria farmaceutică, în 2010 au apărut aproximativ 2,5 milioane cazuri noi de fracturi datorate fragilităţii oaselor în cinci dintre cele mai mari ţări europene. Este echivalentul a 280 fracturi pe oră! De asemenea, a fost evidenţiat un alt fapt regretabil: optzeci de decese zilnice atribuite fracturilor datorate fragilităţii oaselor.

Sănătatea oaselor şi atingerea unei mase osoase adecvate trebuie asigurate încă din copilărie şi adolescenţă. Aceasta este perioada în care corpul nostru se dezvoltă cel mai mult. Alimentaţia adecvată şi echilibrată contribuie la atingerea masei osoase adecvate la anii maturităţii. În prima fază a maturităţii (pe la 18-20 ani), masa noastră osoasă ajunge la nivelul maxim de dezvoltare şi deşi pe la vârsta de 30 ani corpul nostru încă acumulează rezerve în oasele noastre, iar celulele bătrâne sunt înlocuite, masa corporală nu mai creşte.

Ce este nou? Mg + Ca + vitamina D + vitamina K₂

Substanțe active pe 1 capsulă
– Calciu 250 mg
– Magneziu 125 mg
– Vitamina D3 100 UI
– Vitamina K2 45 µg

Mod de prezentare: 100 capsule
Mod de administrare: 2 capsule pe zi

Pentru ce este benefică vitamina K?
Pentru oase mai puternice:

Pe lângă intensificarea formării osoase, inhibă activitatea osteoclastelor, reducând astfel riscul de osteoporoză și fracturi.

Conduce calciul din artere în oase, astfel încât nu se depozitează pe pereții vaselor sanguine, reducând pericolul blocajelor, precum și riscul de arterioscleroză și atac cardiac.

Cui se recomandă?
1. După fracturi, pentru sprijinirea regenerării osoase.
2. Gravidelor, pentru dezvoltarea osoasă normală a fătului și pentru menținerea sănătății dentare.
3. Tinerilor, pentru dezvoltarea unui sistem osos sănătos.
4. Adulților, pentru menținerea sănătății osoase și prevenirea osteoporozei.
5. Vârstnicilor, pentru încetinirea procesului de degradare osoasă.
6. Celor care nu consumă produse lactate sau care consumă regulat cafea și băuturi carbogazoase cu acid fosforic.

Atenţie ! În cazul unui consum îndelungat de calciu, în doze ridicate, cereți sfatul medicului!

În cazul în care v-au fost prescrise anticoagulante ce conțin cumarină (de ex. Warfarin), cereți sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului.

Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse