BioHarmonex

3,550.00 lei

Reduceri!
Bioharmonex 4

BioHarmonex

3,550.00 lei

Noul BioHarmonex BH-4 este un dispozitiv de bio-stimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice de ultima generatie avand functii si programe terapeutice suplimentare fata de vechiul BioHarmonex.

Caracteristici:

 • Funcție de programare
 • Touch-screen LCD
 • Efecte luminoase
 • Actualizare permanentă
SKU:  CE0014 Categorie:  . Brand: Calivita
Share:

BioHarmonex este un dispozitiv ce funcţionează pe principiile biofizicii, mai precis ale biorezonanţei, şi este conceput specific pentru uzul la domiciliu. Potrivit principiilor biorezonanţei, fiecare celulă vie din organismul uman generează un câmp electromagnetic. BioHarmonex generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini procesele naturale ale organismului „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale organismului..

Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal. Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice optimizate asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea noastra generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului in cele mai variate conditii, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului sau prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autoregenerare si autoreglare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in cazul diferitelor afectiuni.

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie este optimizata prin influenta corespunzatoare a unei alte energii – electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex – se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 – 1 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. De acesta depinde inculsiv buna functionare a sistemului nervos. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei energetice prin bio-rezonanta in fiecare zi.

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Utilizarea dispozitivului BioHarmonex este sigura in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.

Bio Harmonex opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul BioHarmonex functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca energia bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

Caracteristici ale aparatului BioHarmonex BH4

– 25 de Programe principale cu trei faze ajustabile de intensitate.
– Portabil, butoane usor de manevrat, de mici dimensiuni.
– Forma moderna, ergonomica, cu ecran LCD color.
– Meniu in 20 de limbi.
– Baterii AAA sau A3 ce pot fi inlocuite cu usurinta de utilizator. Se pot folosi si acumulatori reincarcabili A3.

Acest dispozitiv portabil de tratament cu biorezonanta poate fi folosit usor la locul de munca sau in timpul calatoriilor.

Caracteristici:

 • Funcție de programare
 • Touch-screen LCD
 • Efecte luminoase
 • Actualizare permanentă

Programele dispozitivului BioHarmonex

 1. Noul dispozitiv BioHarmonex contine 25 programe distincte utile in imbunatatirea functionarii organismului, fiecare din aceste programe avand 3 faze cu intensitate ajustabila.
 2. Mai jos aveti enumerate programele Bioharmonex, iar descrierea detaliata a acestor programe terapeutice ale dispozitivului de biorezonata – BioHarmonex o puteti gasi pe Blogul Calivita.
 3. 1. CHILD (Copil)
 4. 2. IMMUNE (Sistem imunitar)

3. FOREVER YOUNG (Tinerete vesnica)

4. HORMONE (Sistem hormonal feminin)

5. PAIN (Durere)

6. RELAX (Relaxare)

7. NERVES (Optimizarea proceselor nervoase si imbunatatirea concentrarii)

8. WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)

9. DETOX (Detoxifiere)

10. EYE-VISION (Regenerare oculara)

11. CIRCULATION (Circulatie si sistem vascular)

12. RESPIRATORY (Sistem respirator)

13. DIGESTION (Digestie)

14. LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)

15. SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)

16. URINARY (Organele tractului urinar)

17. BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)

18. AFTER TRAINING (Dupa antrenamente)

19. MERIDIAN (Meridiane energetice)

20. BIORHYTHM (Bioritm)

21. Menstruatie

22. Prostata

23. Meteoropatie

24. Reincarcare mentala

25. Limfatic

Descrierea detaliata a acestor programe terapeutice ale dispozitivului de biorezonata – BioHarmonex o puteti gasi pe Blogul Calivita aici.

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse