Beta Carotene 9000 ui. 100 caps

98.00 lei

Beta carotene este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman îl poate converti în vitamina A, în funcţie de nevoile sale.

Beta Carotene 9000 UI de la CALIVITA este VITAMINA PURA, amelioreaza tulburarile de vedere, ne ajuta sa ramanem tineri, reducand efectele imbatranirii, fiind un antioxidant puternic, lupta impotriva radicalilor liberi. Beta Carotene = SURSA NATURALA DE VITAMINA A !!!

Share:

Beta Carotene 9000 pentru expunerea la soare

Beta Carotene 9000

100 capsule gelatinoase

PRECURSORUL VITAMINIC AL VITAMINEI A

Beta carotene este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman îl poate converti în vitamina A, în funcţie de nevoile sale. Vitamina A este un element de bază pentru structura retinei, care, la rându-i, este o componentă esenţială a ochilor noştri, cu un rol indispensabil în procesul de percepţie a luminii. Administrarea frecventă a acestui produs contribuie şi la menţinerea condiţiei normale a pielii şi ne poate ajuta să prevenim vătămările cauzate de radiaţiile UV.

Recomandări:
• Persoanelor care pleacă în vacanţă, pentru a le ajuta să-şi pregătească pielea pentru expunerea la
soare, sau celor care doresc să-şi menţină aspectul bronzat al pielii pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
• Persoanelor cu vedere parţială şi celor care prezintă anumite probleme oculare.
• Persoanelor care sunt în căutarea unei protecţii antioxidante.
• Persoanelor care urmează un regim alimentar cu conţinut redus de grăsimi sau suferă de tulburări de absorbţie.

Ştiaţi că Beta carotene, în combinaţie cu zinc şi vitaminele C şi E, poate contribui la prevenirea deteriorării vederii odată cu înaintarea în vârstă?

Beta Carotene Ingrediente active/ capsulă gelatinoasă:
• Beta carotene 5,5 mg (9.000 UI)

Mod de administrare: 1 capsulă gelatinoasă zilnic.

Atentie:
• Fumătorii şi persoanele care vin în contact cu azbestul trebuie să se adreseze medicului înainte de a folosi acest produs.
• Produsul Beta Carotene nu este un substitut pentru protecţia externă UV.
• Dacă este administrat în doze mari pentru o perioadă mai îndelungată de timp, poate cauza colorarea palmelor şi a tălpilor, însă acest fenomen nu este anormal şi va dispărea odată ce suplimentarea cu acest produs s-a încheiat.

* Referinţe bibliografice:
Aportul de antioxidanţi şi riscul de degenerenţă maculară datorată vârstei – van Leeuwen R, Boekhoorn S, Vingerling JR, Witteman JC, Klaver CC, Hofman A, de Jong PT., JAMA. 2005 Dec 28;294(24):3101-7.
Calivita Romania

Despre Calivita

CaliVita International este o companie MLM de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare. Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Cheia succesului se bazează pe valorile noastre

Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, pe care le respectăm şi le urmăm nu doar zi de zi, ci şi pe termen lung.

Încredere

Lucrăm în permanenţă pentru a crea un brand credibil, pe baza unei afaceri sigure şi de încredere, a unor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, care au câştigat fidelitatea clienţilor noştri.

Libertate

Le oferim partenerilor noştri posibilitatea unei afaceri independente, care le poate aduce timp liber, libertate financiară şi libertate personală, pentru a se bucura de o viaţă creativă, satisfăcătoare şi sănătoasă.

Sprijin

Credem în forţa motivaţiei interne şi sprijinim îndeplinirea visurilor individuale ale fiecăruia, fără niciun fel de presiune.

Dezvoltare

Suntem dedicaţi dezvoltării continue. Implementăm soluţii inovatoare în domeniul sănătăţii, dezvoltării personale şi profesionale, precum şi al afacerilor.

Recunoaştere

Recunoaştem realizările şi rezultatele deosebite şi le recompensăm financiar.

Muncă în echipă

Suntem dedicaţi muncii eficiente şi plăcute în echipă, cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Şanse egale

Compania noastră este deschisă tuturor celor care doresc să realizeze mai mult în viaţă şi sunt dispuşi să facă tot ce trebuie în acest scop. CaliVita le oferă tuturor şanse egale de a-şi îndeplini scopurile şi de a-şi realiza visurile.

Servicii de calitate

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne deservim membrii şi clienţii într-un mod cât mai profesional.

Vezi Produse