Ce putem face pentru sanatate?

Dacă am pune oamenilor întrebarea de ce boală se tem cel mai mult, probabil majoritatea ar spune că de cancer. Cu toate acestea, bolile cardiace și ale sistemului circulator cauzează cele mai multe decese; practic, una din trei persoane decedează din cauza problemelor cardiace și ale sistemului circulator, în majoritatea cazurilor infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Cele mai multe afecțiuni de acest tip pot fi însă prevenite cu ajutorul unui stil de viață adecvat, în cadrul căruia o alimentație echilibrată și activitatea fizică regulată joacă un rol foarte important.

Mega Protect, care conţine substanţe lipotrope ce reduc grăsimile din sânge, mai sunt indicate Garlic&Parsley, care reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mică (LDL), răspunzătoare de formarea plăcilor de aterom şi, de asemenea, suplimentele alimentare care conţin acizi graşi nesaturaţi, care reduc nivelul trigliceridelor şi vâscozitatea sângelui, contribuind la îmbunătăţirea circulaţiei: Omega 3, Salmon Oil, Primrose Oil.

 

Usturoi-Garlic caps

Usturoiul este folosit în medicina tradițională de mii de ani. Utilizarea sa regulată poate reduce nivelul de colesterol și de trigliceride din sânge, acesta ajutând şi la anticoagulare și la scăderea tensiunii. Are efect vasodilatator și este un sprijin de nădejde în evitarea arteriosclerozei.

Omega3 concentrat

Acizii grași omega-3 din uleiul de pește contribuie la menținerea unui nivel normal de trigliceride în circulaţie, la funcționarea sănătoasă a inimii și la normalizarea nivelului de colesterol; datorită efectului său ușor de diluare sanguină, previne formarea cheagurilor de sânge.

Sigur,mai sunt si alte variante pentru prevenirea sau ameliorarea acestori boli. Depinde de grupa de sange si a multi alti factori la care sunteti expus.

Recomandarea se face strict persoanei in cauza,nu sunt boli ci oameni bolnavi. Boala este o stare,o situatie in care a fost impins organizmul in ani de zile. In mod obisnuit,se folosesc medicamente care nu vindeca doar mentin fortat o stare cat de cat normal. Majoritatea bolnavilor nu tin cont de factorii care l-au adus in situatia actuala si persista in a continua greselile fata de propriul corp.

Aici putem ajuta foarte mult prin consultant si sfaturi.

Nu exista boala incurabila ci metoda gresita.Impreuna putem face mult mai mult decat dizolvarea simptomelor

Curaj!!! Intrebati-ma

Share: