Articulații

De la o anumită vârstă, genunchii ne scârţâie şi ne trosnesc deseori, iar articulațiile încep să ne doară.

De la un mement dat, nu mai suntem așa de tineri și nici așa de agili. Toate acestea apar odată cu înaintarea în vârstă, în special dacă suntem supraponderali.

Glucozamină

Glucozamina este parte integrantă a cartilajului articular normal. Conform unui studiu recent, suplimentele alimentare care conțin o combinație de glucozamină și condroitină administrate pentru încetinirea uzării cartilajului articular, reducerea durerilor și înțepenirii genunchilor au un efect similar cu cel al antiinflamatoarelor, însă nu prezintă efectele secundare stomacale și intestinale neplăcute ale acestora.

Curcuma

Curcuma, bine cunoscută din diverse reclame, are efect antiinflamator: ameliorează inflamația articulară și influenţează benefic sistemul nervos.

MSM

Acesta este un compus organic prezent în sistemul nostru. Are un efect analgezic și antiinflamator.

Recomandarea este:

 

Mod de administrare: 3 X1 tabletă zilnic în timpul meselor sau la recomandarea terapeutului

Ingredientele active din Joint ProteX stimulează regenerarea cartilajelor care acoperă extremităţile oaselor şi producţia lichidului lubrefiant dintre acestea. Glucozamina întăreşte cartilajele, în vreme ce acidul hialuronic şi metil-sulfonil-metanul (MSM) participă la producerea lichidului sinovial. Plantele conţinute de această tabletă, cum sunt turmericul şi creţuşca, pot reduce durerile, întocmai ca medicamentele anti-inflamatoare nesteroidiene, dar fără posibilele efecte adverse ale acestora. Contribuiţi la sănătatea articulaţiilor voastre, căci nu este posibil să vă bucuraţi de mişcări complete şi fără dureri în lipsa unor articulaţii sănătoase.

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita: Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.

Share: