Despre PAPP EVA

CaliVita® Magazin Partener

SECRETUL MEU? STĂRUINŢA, ÎNCREDEREA, SINCERITATEA, DRAGOSTEA

Interviu cu Eva Papp, primul Double Golden Palm Manager din CaliVita

Eva Papp s-a înscris în reţeaua noastră în 1995. În câţiva ani, a atins nivelul de Golden Palm Manager, după care, în doar doi ani, datorită muncii susţinute, a devenit primul Double Golden Palm Manager din CaliVita.

Eva1[1]

Aţi scris în Cartea Palmierilor de Aur că v-aţi dorit întotdeauna să deveniţi Golden Palm Manager. Cum aţi reuşit să vă împliniţi acest vis?

Încă de la bun început, am avut sentimentul că această companie, CaliVita International, este familia mea şi că mă aflu la locul potrivit. Am luat cea mai înţeleaptă decizie. Îmi amintesc primii doi ani: nu ştiam exact ce înseamnă Golden Palm, însă mi-am văzut de treabă, am învăţat şi am încercat să le ofer cât mai mult cu putinţă asociaţilor mei. Niciodată nu mi-a trecut prin minte să renunţ.

Este un sentiment minunat să ai independenţă financiară şi libertate, făcând ceva ce îţi place. Iar partea cea mai frumoasă a muncii noastre este că reuşim să le transmitem acest sentiment şi celorlalţi. Fondatorul şi Preşedintele companiei noastre, Gerry Hargitai, mi-a spus odată: „O să vezi că fericirea pe care o să o simţi atunci când vei atinge nivelul de Golden Palm Manager nu se compară cu nimic pe lume”. Lucrul acesta mi-a rămas în minte şi mi-a răsunat parcă în gânduri în fiecare zi. Trebuie să recunosc că a avut perfectă dreptate. Când acest vis s-a împlinit şi am devenit Golden Palm Manager, m-a cuprins o stare ciudată de fericire, pe care nu am mai simţit-o niciodată până atunci. Însă lucrul cel mai deosebit este că am fost şi sunt în continuare înconjurată de parteneri de afaceri de succes. Iar succesul lor este şi al meu. 

Secretul este simplu: stăruinţă, încredere, sinceritate, dragoste. În plus, mai ai nevoie de o porţie de încăpăţânare şi de hotărârea de a acţiona. Nu te uita niciodată înapoi şi ai încredere că vei reuşi. 

Încrederea este foarte importantă. Când am simţit că am nevoie de ajutor, sponsorii mei, Andi Farkas şi Ildikó Storch, au fost întotdeauna alături de mine. M-au ajutat foarte mult şi încă mă mai ajută şi în ziua de azi; mă simt foarte bine să lucrez cu ei. Şi a dat roade, fiindcă am devenit Double Golden Palm Manager în doar doi ani! Cum ne atingem un obiectiv, imediat ne stabilim un altul. Aşa am făcut şi eu. Mi-i imaginez pe toţi partenerii mei de afaceri Golden Palm Manager, iar acesta este următorul meu scop!

Chiar pe perioada crizei economice, care a lovit din plin România, v-aţi văzut viitorul în CaliVita. În ce fel v-a insuflat forţă această companie?
Eva3[1]

Recunosc că recesiunea m-a pus puţin pe gânduri, însă am început foarte repede să elaborăm noi metode şi strategii. Iar compania ne-a sprijinit necondiţionat. Cel mai mare sprijin au fost excelenta gamă de produse şi noul sediu din Timişoara. Într-o vreme când marile companii îşi închideau porţile, CaliVita se dezvolta în continuu şi venea cu noi inovaţii; comercializa produse excelente, plăţile nu întârziau, organiza excursii fantastice. Nu mai e nevoie de nicio explicaţie: aceasta este o companie stabilă şi de încredere. De-a lungul anilor, au fost înfiinţate nenumărate companii „fantastice”, care s-au stins la fel de repede cum au apărut şi cărora nici nu le mai ţinem minte numele, însă CaliVita a rămas în picioare. Nu pot să spun că nu am simţit criza, dar, cu ajutorul companiei, am reuşit să îi facem faţă cu brio. Aceasta îmi aminteşte de povestea cu un ursuleţ care se joacă cu un tigru ce l-ar putea devora în orice moment. Dintr-o dată, tigrul tresare şi o ia la fugă cu coada între picioare. În acel moment, ursuleţul se întoarce mândru de el şi o vede pe mama lui veghind în spatele său. Compania este mama noastră protectoare, nu trebuie să ne temem de nimic. Suntem la locul potrivit.

Care sunt produsele dvs. preferate? Ce produse le-aţi recomanda celorlalţi?

Produsele mele preferate? Toate! Fiecare în parte este deosebit. Recomand din toată inima Paraprotex, Pure Yucca, Liquid Chlorophyll, Oregano Oil, Evening Primrose Oil, Soya Lecithin, Power Mins, Rhodiolin… Le-aş putea enumera pe toate. Îi încurajez pe toţi să aibă încredere şi să le folosească, fiindcă sunt produse de excepţie.

Ce mesaj doriţi să le transmiteţi cititorilor, membrilor?

Viaţa noastră este exact aşa cum o visăm. Restul este doar planificare şi muncă. Aveţi încredere în voi şi în companie! Aveţi o oportunitate unică în mâinile voastre, care vă oferă o şansă incredibilă. Nu există loc de teamă, anxietate sau umilinţă! Răsplata pe care o primim este una complexă. Bucurie, pentru că îi putem ajuta pe ceilalţi, siguranţă financiară, pe care o putem împărţi cu ceilalţi, sănătate, respect şi libertate fără limite. Ce ne trebuie mai mult? Consideraţi această afacere un job full-time! Acordaţi-i suficient timp, energie şi încredere. Merită! Vă doresc ca inimile să vi se umple de fericirea atingerii nivelului de Golden Palm Manager, iar contul din bancă – de plăţi bonus. Toate cele bune tuturor!