Marketingul în reţea sau MLM (Multi Level Marketing) a luat fiinţă în Statele Unite ale Americii în anii 1950. William Casselbery şi Lee Mytinger au pus bazele unui nou model de afaceri, numit „de la prieten la prieten”. Această afacere se dezvoltă prin prietenie. Lărgindu-ţi cercul de prieteni cărora le prezinţi oportunitatea de afaceri, îţi construieşti, în acelaşi timp, o reţea de consumatori şi de distribuitori. Acest model de afaceri este genial prin simplitatea lui: îţi poţi demara propria afacere fără o investiţie majoră şi poţi reuşi doar ajutându-i şi pe ceilalţi să reuşească.

Liantul cel mai important al sistemului îl reprezintă distribuitorii săi, consultanţii, constructorii de reţea sau asociaţii, nu contează cum îi numim. Construindu-şi afacerea lor independentă, mulţumită unui sistem avansat de training, care reprezintă o parte esenţială a muncii lor, aceştia au posibilitatea creşterii şi dezvoltării personale, care le oferă şansa de a fi mai creativi, mai moderni, mai bogaţi, mai sănătoşi, cu alte cuvinte, de a duce o viaţă mai de calitate decât înainte..

Mulţi dintre milionarii şi multimilionarii din zilele noastre îşi datorează averea marketingului în reţea. Adevărata frumuseţe este că toţi aceştia încă îşi împărtăşesc cu altruism experienţele cu ceilalţi.

Trebuie să amintim că astăzi, mult mai mult decât înainte, cei care şi-au câştigat averea prin intermediul altor afaceri sunt cei mai mari fani ai marketingului în reţea. Multimilionarul Donald Trump însuşi a declarat recent că, dacă şi-ar pierde toţi banii, ar înfiinţa o companie bună de MLM şi ar lua-o de la capăt.

Depinde doar de tine de ce avantaje sau posibilităţi ale sistemului vei profita. Unii dintre voi vor fi atraşi de posibilitatea de a-şi menţine sănătatea, în timp ce altora le va surâde şansa de a obţine profit. Unii vor deveni consumatori ai produselor, alţii vor folosi acest sistem ca singura sursă de venit. Unii se vor alătura reţelei noastre pentru energia pozitivă şi optimismul pe care le degajăm sau doar de dragul de a călători, de a întâlni noi oameni şi de a-şi face noi prieteni. Alţii vor profita de toate cele menţionate mai înainte.

CaliVita îţi oferă toate aceste avantaje, ba chiar mai mult. Îmbrăţişând următoarele principii, îţi oferim şansa de a duce o Viaţă de Calitate.

Sănătate – produse moderne, de cea mai înaltă calitate

Produsele noastre au o calitate ridicată şi, dacă le foloseşti regulat, le vei verifica tu însuţi eficienţa. Dacă încerci o dată produsele CaliVita, nu vei mai putea renunţa la ele!

Libertate şi independenţă – fără stres, fără limite

După ce te-ai decis să profiţi de ocazia de a-ţi demara propria afacere, viteza progresului tău va depinde în mare parte de personalitatea şi de motivaţia ta. Tu hotărăşti unde, când şi cât efort să investeşti în afacere, dacă vrei un job part time sau full time, dacă eşti dispus să lucrezi 1-2 ore pe zi sau mai mult. Ne bucurăm că te putem îndruma, dar nu noi stabilim metodele şi modul în care îţi vei construi afacerea.

Din moment ce suntem o prezenţă globală, indiferent unde te alături reţelei, ai şansa de a alege dintr-o gamă largă de produse, inclusiv cele care nu sunt disponibile în ţara ta. În plus, eşti liber să îţi construieşti reţeaua în orice ţară în care CaliVita este prezentă.

Siguranţă financiară – fără capital iniţial

Mulţumită oportunităţii de afaceri CaliVita, venitul tău va fi proporţional cu timpul şi efortul investite în cel mai scurt timp, ceea ce înseamnă că vei reuşi să oferi siguranţă financiară ţie şi familiei tale.

Le oferim tuturor şanse egale: fără pachete de start ce necesită investiţii imense sau taxe uriaşe de înscriere – tot ce trebuie să investeşti este timpul tău.

CaliVita este cunoscută drept o companie extrem de corectă de mai mult de 20 de ani. Am ajutat mii de oameni din întreaga lume să îşi îndeplinească visurile şi să ofere un viitor mai bun familiilor lor.

Autorealizare, succes şi recunoaştere

Noi îţi apreciem eforturile şi munca susţinută. Ne bucurăm de fiecare poveste de succes, indiferent cât de mare este aceasta, şi recompensăm performanţele peste medie în mod deosebit. La CaliVita, punem un accent foarte mare pe recunoaşterea meritelor. Şi facem acest lucru în mod public, la nivel internaţional.

O echipă care te sprijină

CaliVita International este o companie de Share Marketing, ceea ce înseamnă că ne împărtăşim experienţele, cunoştinţele, venitul şi aventurile unul cu celălalt, pentru a deveni mai buni, mai apreciaţi şi mai bogaţi.

În cursul activităţii tale, îţi vei alege un mentor, un sponsor cu experienţă în construcţia reţelei, care te va ajuta să faci primii paşi. Scopul principal este să te îndrume pentru a-ţi putea îndeplini visurile şi a-ţi atinge obiectivele pe care ţi le-ai stabilit.

Suntem un grup de persoane orientate pe succes şi conştiente de importanţa menţinerii sănătăţii, care împărtăşim o viziune pozitivă. Mulţumită stilului nostru prietenesc şi degajat de la lucru, le garantăm tuturor membrilor sentimentul de apartenenţă, care, pe lângă evenimentele sociale extraordinare pe care le organizăm, este accentuat şi de relaţiile personale din afara cadrului strict de lucru.

Share:

Lasă un răspuns