Cu toţii suntem în permanenţă bombardaţi cu informaţii despre sisteme de network marketing din ce în ce mai noi şi mai performante, care oferă „panacee” fantastice şi venituri de milioane. Din păcate, multe persoane neatente cad victima companiilor care promit „bani mulţi cu muncă puţină”, pentru a renunţa la afacerea „de vis” după doar câteva luni, când îşi dau seama că banii nu cresc în copaci. În articolul de faţă dorim să facem o trecere în revistă a aspectelor de care trebuie să ţii cont când alegi o companie de MLM sau, dacă te-ai decis deja, să îţi sugerăm cu ce tip de raţionament ar trebui să îţi convingi colaboratorii de afaceri.

Existenţă îndelungată

Experţii sunt de părere că trebuie să ne alăturăm doar companiilor care s-a dovedit că realizează profit, există pe piaţă de cel puţin 5-10 ani şi se pot mândri cu rezultate reale. Este un lucru ştiut că 80% din companiile înfiinţate astăzi nu vor mai exista peste 5 ani, prin urmare trebuie acceptate cu rezervă, indiferent de cât de atrăgătoare ar părea promisiunile lor. CaliVita are un background stabil şi sigur de peste 20 de ani; putem conta pe ea şi pe viitor!

Gamă largă de produse

Multe companii se lansează pe piaţă cu un singur produs, fiind, prin urmare, nevoite să îl promoveze drept panaceu universal. Uneori reuşesc să păstreze o vreme aparenţele, dar, după o lună sau două, cu toţii vor înţelege că nu poţi oferi servicii adecvate decât cu ajutorul unei game largi de produse. Din cele mai mult de 100 de produse CaliVita, garantat fiecare le va putea alege pe cele mai potrivite pentru nevoile personale.

 

Produse de cea mai înaltă calitate, preţuri rezonabile

În general, raportul preţ / calitate al produselor vândute în sistem de reţea este acceptabil, însă unele companii aplică un adaos comercial enorm, pentru a-şi atrage distribuitorii cu bonusuri mari. Din păcate, acest lucru îi va arde pe clienţi la buzunar şi, mai devreme sau mai târziu, vor fi dezamăgiţi de preţurile nereale ale produselor. Produsele CaliVita sunt comercializate la preţuri corecte şi acceptabile; conţin substanţe active în doze ridicate şi oferă porţii mari.

Uşor de înscris în reţea

Probabil că acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem o companie MLM. Ne putem dezvolta o afacere stabilă doar în cazul în care condiţiile de înscriere sunt acceptabile pentru aproape toată lumea şi toţi îşi pot permite să devină membri. Multe companii au o taxă foarte ridicată de înscriere şi le promit membrilor nou înscrişi că vor face bani repede dacă îi conving şi pe alţii să se înscrie, cumpărând pachete ce costă câteva sute, ba chiar câteva mii de euro. Din păcate, şi în acest caz devine imediat evident că o persoană obişnuită nu îşi poate permite, dar, până ce membrii îşi dau seama de acest lucru, s-au făcut deja cu un pachet imens de produse de care nu au nevoie şi vor să scape de ele cât mai repede. În CaliVita ne putem lansa afacerea cumpărând doar unul sau două produse şi condiţiile de înscriere sunt acceptabile pentru toată lumea.

Fără cumpărături obligatorii

Multe companii cer foarte mult de la consumatori şi membri, care trebuie să facă cumpărături lunare obligatorii şi planuri de afacere grandioase. Deci, cei care au plătit un preţ enorm pentru pachetul de înscriere şi trebuie să cheltuiască foarte mult pe produse în primele luni, la început, în curând îşi vor pierde motivaţia şi vor face reclamă companiei lor doar fiindcă sunt obligaţi, iar după o perioadă o vor lăsa baltă şi, deziluzionaţi, vor judeca toate celelalte companii prin prisma „răniţilor de MLM”. Însă la CaliVita distribuitorii primesc plăţi bonus chiar şi în lunile în care nu au făcut cumpărături personale, doar pe baza cifrei de afaceri a grupului. Bineînţeles, dacă cineva îşi doreşte o afacere mare şi înfloritoare, trebuie să consume suplimentele noastre alimentare regulat, deoarece acesta este singurul mod de a-i convinge şi pe ceilalţi să o facă. 

Produse ce vin în întâmpinarea unei cereri reale

Esenţa sistemelor de reţea este să găsească cât mai mulţi consumatori care să îndrăgească produsele şi să fie dispuşi să le consume pe termen îndelungat şi, dacă sunt satisfăcuţi cu ele, să le recomande şi altora. În zilele noastre, toată lumea are nevoie de suplimentele alimentare CaliVita, fiindcă modul nostru de viaţă şi calitatea alimentelor s-au modificat simţitor. Deoarece sănătatea ocupă locul cel mai important în vieţile celor mai mulţi dintre noi, cu ajutorul acestor produse ne putem păstra valoarea cea mai de preţ – sănătatea. În privinţa calităţii, cea mai bună garanţie este aceea că firma noastră a funcţionat şi s-a dezvoltat în continuu timp de 20 de ani, fără reclame exorbitante, deoarece experienţele deosebite cu produsele ale membrilor noştri au fost întotdeauna autentice. Pe măsură ce folosim produsele, cei cărora le-am făcut cunoştinţă cu compania noastră şi sunt satisfăcuţi cu produsele le vor comanda lună de lună, iar constructorii de reţea vor primi plăţi bonus direct proporţionale cu cifra lor de afaceri.

Sistem de training la dispoziţia ta

Se ştie că sistemul de training al companiilor MLM are un înalt nivel şi este recunoscut în lumea afacerilor. Pentru distribuitorii noştri este foarte important să aibă informaţii şi cunoştinţe actualizate despre produse şi despre afacere. Prin urmare, CaliVita pune un accent deosebit pe trainingul constructorilor de reţea şi al distribuitorilor. Nenumărate seri info, consultaţii, seminarii, traininguri, materiale tipărite, newsletteruri, cd / dvd-uri, cărţi – toate acestea îi ajută pe membrii activi să cunoască succesul cât mai repede cu putinţă. Pe măsură ce personalitatea distribuitorilor se dezvoltă, aceştia îşi dezvoltă capacitatea de a construi o afacere de orice dimensiuni.  

 

Linie sponsorială stabilă, conducere de încredere

Cu siguranţă ai întâlnit până acum „hiene MLM” care, în ultimii trei ani, te-au contactat de cinci ori să îţi prezinte fantastica lor afacere MLM, de-abia începută. Aceştia, imediat ce primesc o ofertă mai promiţătoare, schimbă compania, în speranţa că vor găsi „Raiul pe pământ”, distrugând astfel reputaţia profesiei noastre. Mulţumită conducerii şi filosofiei de afaceri CaliVita, distribuitorii noştri pot conta pe un background solid, pe o existenţă mai îndelungată de 20 de ani şi pe o companie care face totul pentru ca ei să ducă o viaţă de calitate. Experienţa de două decade a sponsorilor noştri, devotamentul şi încrederea în Companie sunt exemplare şi trebuie urmate de absolut toţi cei de pe piaţa companiilor MLM.

Mulţi dintre membrii noştri au găsit deja compania potrivită! Îţi dorim să fie CaliVita compania care îţi va transforma visurile în realitate!

Share: