detoxifiere

Cura de detoxifiere

CALM SI IN INTERIOR

detoxifiere

Cititi cateva dintre recomandarile noastre pentru detoxifierea, curatarea si nutritia aparatului digestiv, grupate in urmatoarele programe de sanatate:
* detoxifiere si nutritie intestinala
* curatare
* refacere intestinala

Cura de detoxifiere si refacere a activitatii digestive, adresata persoanelor cu afectari hepatice, pancreatice sau diabet

Noi toti stim cat de importanta este curatarea casei. Facem curat macar o data pe saptamana in locuinta. Dar, cand am facut ultima oara „curat” in propriul nostru corp?

Mediul in care traim si ne desfasuram activitatea este saturat de substante toxice: pesticide, ingrasaminte chimice, produse de origine petroliera, poluanti – produse pe care le introducem in organism odata cu alimentele, odata cu aerul inspirat. Organismul nostru produce o serie intreaga de deseuri metabolice care sunt in mare parte eliminate, atata timp cat organismul este hranit corect si sanatos. In timp insa datorita diverselor afectiuni sau a obiceiurilor alimentare nesanatoase capacitatea organismului de eliminare a acestor toxine scade, iar acestea se acumuleaza – iata de ce avem nevoie sa „ajutam” propriul nostru corp sa scape de simtome „obisnuite”: depuneri pe limba, gust si miros neplacut in gura, dureri de cap aparute „din senin”, ameteli, somnolenta, oboseala cronica si scaderea energiei, iritabilitate, propbleme digestive, balonari, etc.

Curele de detoxifiere reprezinta tocmai acest „ajutor”, acest nou impuls oferit organismului pentru a scapa de toxinele acumulate, pentru a se trezi din nou la viata, pentru curatarea intregului aparat digestiv, astfel incat cantitatea de toxine ce penetreaza bariera digestiva sa fie cat mai redusa, pentru a oferi organismului ocazia de a elimina toate toxinele acumulate de-a lungul timpului.

Pentru detoxifiere, sau probleme digestive, va recomandam Pure Inulin.

Pure Inulin te ajută daca ai diaree de mai multe ori pe zi, te simţi balonat şi suferi de constipaţie sau de crampe stomacale? Ştii cu exactitate unde sunt amplasate toaletele cu mult înainte de a pleca într-o călătorie? Eşti nevoit să îţi anulezi întâlnirile din cauza problemelor tale digestive?

Pentru recomandari personalizate va rog sa ma contactati privat.

Alte articole despre Calivita.ro.

Share:

Lasă un răspuns