Dacă te-ai hotărât să începi construcţia reţelei, îţi vom sta aproape până faci primii paşi.

1. Găseşte singur răspunsul la întrebarea „De ce?”! Este foarte important să ştii de ce vrei să începi această afacere! Nu trebuie să afli ce te motivează, ci mai degrabă factorii care te vor ajuta pe parcurs. În momentul în care vei afla care sunt motivele tale, vei ştii cum să o faci.

2. Înscrie-te în CaliVita. Completează formularul de înscriere tipărit sau on-line.

3. Plasează prima comandă. Vei primi un e-mail de confirmare cu codul tău de membru şi parola, care îţi va permite să navighezi şi să utilizezi serviciile de pe site-ul CaliVita. Foloseşte serviciile electronice fiindcă acestea te ajută foarte mult în activitatea de zi cu zi.

4. Foloseşte produsele. Pentru a fi credibil când vorbeşti despre produse, foloseşte-le sau oferă-le membrilor familiei tale! Află experienţe directe cu produsele şi notează-le. Întreabă-i întotdeauna pe cei care au consumat produsele în ce mod i-au ajutat şi sistematizează aceste mărturii pe produse, pentru a-ţi construi o bază excelentă de marketing.

5. Fă-ţi planul de afaceri cu ajutorul sponsorului! Trebuie să întreţii o relaţie foarte strânsă cu sponsorul tău direct, pentru a dobândi cunoştinţele de care acesta dispune. Din acest motiv te sfătuim să vorbeşti cu sponsorul despre primii paşi, planuri şi obiective, pentru ca el să îţi ofere sugestii şi să te ghideze pe mai departe.

  • Stabilirea obiectivelor: Te-ai hotărât să începi. Este un pas mare, fă tot ce poţi pentru a reuşi. Pentru început, pune pe o foaie de hârtie tot ce vrei să realizezi. Care sunt obiectivele tale pe termen scurt, mediu şi lung? Stabileşte-ţi obiective clare, realizabile.
  • Planifică! Construcţia reţelei necesită aceeaşi regularitate ca orice altă activitate. Trebuie să ai planuri zilnice, săptămânale, lunare (sponsorul tău te poate ajuta în acest sens) şi să îţi evaluezi rezultatele activităţii cel puţin o dată pe lună.

6. Vorbeşte despre oportunitatea CaliVita cu cât mai mulţi oameni.

  • Fă-ţi o listă cu prospecţi: Alcătuieşte lista! Trece pe ea numele tuturor persoanelor la care te poţi gândi: de la persoane pe care le vezi în fiecare dimineaţă când aştepţi autobuzul până la cele pe care nu le-ai văzut de ani de zile. Nu lăsa pe nimeni pe dinafară, nu poţi şti niciodată care dintre ele va fi un coleg de succes.
  • Invitaţia: Cere-i sfatul sponsorului şi exersează, exersează, exersează! O invitaţie bună înseamnă foarte mult. Se recomandă să încerci tehnica ce se potriveşte cel mai bine scopurilor şi personalităţii tale.
  • Întâlnirile de afaceri: o dată ce ai trecut de etapele anterioare, a sosit timpul să începi să lucrezi. Transformă invitaţiile de succes în întâlniri de succes, fii întotdeauna pregătit şi, după ce a început colaborarea, stai lângă persoana respectivă. Sun-o din nou, cere-i părerea şi feedbackul!

7. Participă la evenimentele CaliVita şi foloseşte orice şansă pentru a-ţi lărgi cunoştinţele şi afacerea. Evenimentele CaliVita sunt întotdeauna o ocazie excelentă de a-ţi lărgi cunoştinţele şi de a primi doza de motivaţie şi entuziasm care te va ţine „în priză” câteva luni. Participă împreună cu colegii tăi apropiaţi, vorbiţi şi discutaţi despre experienţa acumulată la aceste evenimente!

Urmând aceşti paşi, cu muncă regulată şi susţinută, îţi poţi atinge obiectivele şi poţi obţine venitul pasiv care îţi asigură o viaţă echilibrată, de înaltă calitate, pentru tine şi pentru familia ta.

Share:

Lasă un răspuns