Aquarion Calivita

Filtru de apa Aquarion

Ce sunt apa ionizata alcalina, pH-ul si ORP?

Ce proprietati si beneficii are apa ionizata in afara de pH si ORP?
Cum functioneaza un ionizator de apa?
Ati văzut vreodată un Iceberg?

Este albastru cu minerale. Apa ionizata are un gust cu totul diferit. intra în corp ușor. Acesta NU prezintă nici o rezistență și nu `te umfla ` precum apa potabila de la robinet sau chiar apa filtrata. Și mineralele sunt acolo nu doar pentru a vă oferi aceste elemente organismului dumneavoastră care nu le are, dar, de asemenea, să dețină secretul real de apă glaciala; puterea antioxidanta.

Ioni puternici, hidroxil pur, căuta în mod activ radicali de oxigen liber incarcati pozitiv ce fac deja ravagii in corpurile noastre la un nivel celular.

Aceasta este apă ionizată în mod natural cu Filtru de apa Aquarion

Acum, tehnologia a emis un raspuns curat , în formă de , ionizatoare de apa alcalina. Apa sau H20, este împărțită în două fluxuri separate de apă – apa acida și apa potabilă alcalina, bogata in minerale. Aparatul se numeste Aquarion.

Separarea moleculelor de H20 se întâmplă într-o camera de ionizare sigilata, sub controlul exact al unui microcalculator dedicat. Deoarece apa de la robinet (initial apa pre- filtrata) trece peste 5 electrozi de platina – titan special conceputi, se separă în cele două componente menționate mai sus.

Noi bem apa alcalina ionizata si utilizam apa acida
Cât de simplu și cât de minunat!

Pe scurt, un Filtru de apa Aquarion –ionizare / ionizat apa AQUARION este un dispozitiv electronic care filtrează apa in mod sanatos de TOTI contaminantii FARA a o demineraliza și apoi realizează separarea apei în fluxuri alcaline și acide , direct din apa de la robinet , printr-o metodă numita electroliză sau ionizare a apei – metoda de a produce o concentrație de minerale alcaline și acide – separarea de oxigen și hidrogen găsite în apă ( in H2O ).

Apa ionizata alcalină oferă și un antioxidant – numit -ORP –378, un mediu bogat în electroni, pentru consum , iar apa acidă prevede apa de oxidare , care funcționează ca un demachiant antibacterian și pentru uz extern(plante, spalat vase si rufe fara detergenti chimici, etc)

Apa filtrata in mod sanatos si ionizata alcalina are multiple beneficii si proprietati unice

Apa IONIZATA de AQUARION, un ionizator de calitate ,are multiple proprietati si beneficii pentru sanatate UNICE ( pe care nici un alt tip de apa nu le poseda)printre care:

  • apa minerala FARA contaminanti
  • apa structurata cu legături de hidrogen
  • apa alcalina cu un pH EXTREM de alcalin ( de 100 la mii de ori mai alcalin decât orice alt tip apa )
  • apa bogata in oxigen activ (toate celelalte ape sunt lipsite de acest beneficiu)
  • apa cu milioane de ioni de hidroxil per sticlă si apa ce ofera un puternic ANTIOXIDANT , numit ORP -378. (nici o alta apa NU are acest avantaj incredibil)
  • apa VIRGINA – apa „PURA” – apa a carei memorie electromagnetica EMF a fost RESETATA la ZERO
  • apa VIE (NUMAI apa ionizată alcalina are această calitate)
  • apa cu proprietati super conductive
  • apa care are o tensiune joasă de suprafață
  • apa cu polaritate pozitivă

Cu toate acestea, ce inseamna „pH-ul” ?

Scara pH-ului variază de la 0 partea acidă, 7 neutru si pina la 10 perfect alcalina, La pH 7, apa conține concentrații egale de ioni. H + și OH- Substanțele cu un pH mai mic de 7 sunt acide deoarece contin o concentratie mai mare de ioni de H+. Scara pH-ului este o scară logaritmică, astfel încât o modificare de o unitate de pH implică o schimbare de zece ori a concentrației de ioni de hidrogen.

Lucrurile vii, inclusiv oameni, sunt extrem de sensibile la pH. Plasma de sange si alte fluide care inconjoara celulele din corp au un pH de 7.2 – 7.45.

Un pH sanguin de 6,9 poate induce coma si deces. De aceea, toate sistemele corpului sunt secundare în importanță pentru sistemul de echilibrare pH-ului. Corpul tau se va opri de bunăvoie digestia, va modifica temperatura, jefui oasele de calciu, priva pancreasul, doar pentru a menține tampon adecvat de fluide de alcalinitate pentru a echilibra `valulurile de acid` aplicate asupra noastră prin dieta si stres, etc

Cu toate acestea corpul tau are numeroase mecanisme speciale pentru a ajuta la stabilizarea acestor fluide, astfel ca celulele nu vor fi supuse la fluctuații semnificative ale pH-ului.

Substanțe care servesc ca mecanisme pentru a stabiliza pH-ul se numesc TAMPOANE.

Tampoane au capacitatea de a lega ioni și scoate din soluție atunci când concentrația lor incepe sa creasca. În schimb, tampoane pot elibera ioni ori de câte ori concentrația lor începe să scadă, contribuind, astfel, pentru a minimiza fluctuațiile pH-ului. Aceasta este o funcție importantă, deoarece multe reactii biochimice care au loc în mod normal în organismele vii, fie elibereaza sau folosesc ioni.

Imaginați-vă acum ce ncarcatura se ia de pe corpul dumneavoastră în cazul în care sistemul de siguranță primar de echilibrare a pH-ului poate fi `relaxat` de la o continuă alertă pentru că acum va alcalinizati corpul dumneavoastră prin reducerea stresului, consumul de alimente sanatoase, evitându-se substanțe chimice nocive și prin consumul de cantitati adecvate de apă curată, sănătoasă!

Apa de la robinet – Ce este și ce nu este?

Pe scara pH-ului de la 0 la 10, măsuri normale de apa potabila de la robinet indica aproximativ neutru 7, sau ușor de fiecare parte; acid, în cazul apei de ploaie, alcalin cazul livrărilor municipale modificate chimic sau în zonele cu apă dură.

Aceasta apa poate fi măsurata cu un pH sau ORP metru, și redox -ul sau (potențial de reducere oxidare) este de 400-500 mV.

Deoarece are un potențial redox pozitiv, este apt să achiziționeze electroni și oxideaza alte molecule, iar apoi jefuiesc corpul de electroni sub formă de energie ..

Share: