Alimentatia nerationala si dezechilibrele nutritionale duc la aparitia unor afectiuni digestive de la cele mai simple la cele mai complexe.

Atunci cand acestea devin un mod de viata ce nu este constientizat, apar boli ce pot fii tratate cu multa dificultate si cu medicatie sintetica ce constrang organismul sa se supuna unor reactii chimice care nu au nimic in comun cu mecanismele proprii de reglare.

Produsele pe care le ofera CALIVITA sunt naturale obtinute prin procedee ce nu afecteaza calitatea plantelor din care sunt extrase si deci organismul le percepe ca pe substante analoage sau compatibile cu cele ale propriului sistem.

Paşi simpli către o sănătate maximă

1.

Detoxifierea corpului


Prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din: aer, medicamente, alimentaţie, sau generate de stres sau paraziţi. Astfel fiinţa umană recâştigă un atribut redutabil în lupta cu boala: vitalitatea.

2.

Protectia florei intestinale


Acidophilus

Acidophilus

Lactobacillus acidophilus, cunoscut şi sub denumirea uzuală de Acidophilus, deoarece rezistă în intestine 10 zile sau chiar mai mult. Această bacterie creează un mediu nefavorabil diferiţilor agenţi patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili şi fungi.


ProbioBalance

ProbioBalance

6O tablete cu gust de vişine. 4 miliarde de probiotice (Lactobacillus acidophyllus, Acidophilus rhamnosus, Bacillus longus). 25 mg Prebiotice. Un produs care îmbunătăţeşte sănătatea florei intestinale

3.

Enzime digestive


Digestive Enzymes

Digestive Enzymes

Contine: Papaina pentru dizolvarea carnii. Bromelaina imbunatateste actiunea tripsinei si pepsinei. Turmeric stimuleaza secretia biliara. Fenicul antispastic.


Meal Time

Meal Time

Contine enzime digestive din papaya. Este un produs benefic nu doar in tulburarile digestive, dar protejeaza si intareste in starea generala de sanatate.

4.

Antiacide

Nopalin


Contine 17 aminoacizi din care 8 esentiali. Stabilizeaza nivelul glicemiei. Reduce nivelul de colesterol trigliceride si LDL colesterol. Fibrele asigura o protectie eficienta asupra mucoasei gastrice. Efect alcalinizant si neutralizant al acidului gastric. Detoxifiant ficat si colecit. Diuretic laxativ. Antihemoragic. Cicatrizant al plagilor.

5.

Hepatoprotectoare

Cholestone

Cholestone

Combinatie optima de omega 3 si 6 din seminte de in usturoi si crom. Indicat in scaderea colesteroluui si lipidelor.

Liver Aid

Complex de aminoacizi esentiali in detoxifierea si regenerare hepatica. Indicat in toate afectiunile hepatice.

Culevit

Efect antitumoral si anticancerigen mai ales pe aparatul digestiv.

Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil

Contine acid linoleic si coleic cu rol in detoxifierea ficatului de actiunea prelungita a alcoolului.

6.

Antiparazitare, antivirale, antibacteriene naturale

Oregano Oil

Oregano Oil

Substante active: Carvacol, timol, Borneol = tinidazol, Vitamina A şi C, Flavonoide, Acid rozmarinic = anti inflamator, Triterpenoide, Steroli


CV0114_n

ParaProteX

Dezinfectant deosebit, fara efecte secundare. Protejeaza flora intestinala. Antibiotic natural, elimina parazitii intestinali.

Share: